sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

JUHLITTUA


Juhlat on juhlittu hetkeksi, lasten juhlat siis ainakin. Voi sitä pienten ihmisten riemua ihan pienistäkin asioista, kuten vaikkapa sellaisesta, että jumppasalin lattia on krokotiililammikko johon ei saa osua tai rankkaripotkukilpailusta, jossa kaikki voittivat ainakin vähäsen. Hauskaa oli, ensi vuonna sitten uudestaan ! Sankarin kynnet voisi tietysti seuraavaksi siistiä ennen juhlia ;-) Tunnustan, että vasta kuvista huomasin jöröjukkikset...

PS. En edes muistanut kaverilahjoja tällä kertaa, eikä ketään tuntunut haittaavan. Viimeksikin taisi vain viimeinen vieras saada lahjansa, muut jäivät kaappiin meidän lasten riemuksi.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, se on niin totta miten nuo mini ihmiset innostuu pienistä asioista. Minun 3-v on huutanut ihan pistoksissa 100km automatkan pohojanmaalla kun on nähty traktoreita, kaivinkoneita ja taas traktoreita ja trukkijumiutuskoneita :) kerrohan tuosta pupu pelistä lisää, mamma kiinnostui sen hankkimisesta :) hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt saa onnitella! Paljon onnea nelivuotiaalle. :) Ihanaa tunnelmaa juhlissa ja oiva idea järjestää synttärit jumppasalissa, on tilaa juosta ja keksiä kaikenlaisia leikkejä.

  Minäkin kiinnostuin tuosta jänispelistä: mikä, mistä jne?

  VastaaPoista
 3. Onkohan se Kanin loikka -niminen peli? Stella toivoi sitä joululahjaksi, kun päiväkodissa on kuulemma sellainen ja se on kiva. Mutta ei se saanut (sai kyllä kai ainakin neljä muuta peliä..). Ehkä joskus toiste, pelit on kyllä hauskoja!

  Teillä on ollut hauskat synttärit. Lastenkutsut ovat ihan parhaita. Moni niistä stressaantuu, minä en, vaikka stressannun vastapainoksi kyllä joistakin muista, arkisemmista lapsijutuista. :)

  Stella oli juuri viikonloppuna synttäreillä, jotka olivat jumppasalitilassa, ja siellä oli ohjattua tanssivoimistelua sekä temppurata liukumäkineen ja trampoliineineen. Nämä ovat kyllä mahtavia tapoja järjestää lapsille hauskat puuhajuhlat!

  VastaaPoista
 4. mirka: lapset innostuvat tosi pienistä jutuista, miksiköhän aikuiset tuppaavat unohtamaan sen aina välillä ? Jotkut aika useinkin itse asiassa. Peli on muistaakseni Pomppivat kanit tai joku muu sellainen. Lapset tykkäsivät kovasti.

  Katja: Kiitos :-) Varsinainen päivä oli jo aiemmin, juhlittiin hiukan jälkijunassa. Ks pelin nimi edellä, taisi olla Stockan paperissa muistaakseni ? Joku muistipelin tapainen, en oikein ole selvillä säännöistä, vielä ;-)

  Karoliina: nämä olivat helpoimmat kutsut ikinä, kun ne liittyivät yhteen projektiin. Minun ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin ilmestyä paikalle :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !