keskiviikko 29. joulukuuta 2010

TUTTUA JA TURVALLISTA


Kirjoittelin pitkät pätkät ja teksti katosi jonnekin bittiavaruuteen ! Räyh ! Todetaan nyt sitten vain, että tämä viikko on mennyt vaatteiden puolesta rennolla rönttäpulimeiningillä, vanhoissa, tutuissa ja turvallisissa vaatteissa ja väreissä. Tunika ja neuletakki, rennot farkut ja pitkät sukat koipia lämmittämään ( inhoan sukkahousuja ja pidän niitä vain mekon/hameen kanssa ).  Väreistä sinistä ja valkoista tietenkin.

 Tunika Odd Molly, neule Lexington, farkut Banana Republic, sukat H&M, koru Gemex


Muistuttelen vielä arvonnasta , muistakaahan käydä osallistumassa !

4 kommenttia:

 1. Mulla kävi äskön samoin. Avaruus nielaisi pitkän pätkän ja ladatut kuvat.

  Täällä on menty aika hyvin myös pyjamalinjalla. Joskó huomenna suuntaisi johonkin kaupunkikierrokselle ja pukeutuisi oikein kunnon vaatteisiin :D

  VastaaPoista
 2. Mä taisin itse sählätä, mutta harmittaa silti :-/

  Loppuviikko ja lauantai menevät töissä, joten voin kulkea hyvin näissä samoissa vielä jonkun päivän. Työvaatteet tulevat onneksi työnantajan puolesta, niin ei tarvitse aamulla muuta kuin katsoa, että vaatteet ovat ehjät ja suht' puhtaat... ei silittämistä eikä muuta ylimääräistä puuhaa ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, winter white on yksi mun suosikkiväreistä - jonkun toisen päällä... Mä olen niin kalpea, ettei pysty edes kuvittelemaan moista väriä naaman lähellä. Teillä tummaveriköillä asiat on vaan niin hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Tuia: laita joku huivi kaulaan, sillä tavalla saa hämättyä hyvin :-) Ja kiitos :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !