maanantai 20. joulukuuta 2010

PARTY, PARTY


Eilisten juhlien kuvasaldoa. Huomatkaa upea kakku, joka on Daim-kakku marsipaanilla ja lakukoristeilla kuorrutettuna. Tämän helpommaksi ei tule leppäkerttukakun teko, jos siis itse joutuu sen tekemään. Ihan täydestä se meni kuitenkin ;-)

Illalla vieraiden lähdettyä leikittiin prinsessaleikkejä. Nyt on vuorossa uuden palapelin kokoaminen. Erityisen ihastunut neiti on saamiinsa upeisiin jalkokivikoruihin, näillä tulee varmasti hurmattua yksi jos toinenkin...

***

Kävin perjantaina hakemassa Inglotilta ihanan puuterinvärisen luomivärin, jossa on ihan pientä hilettä. Ei siis mitään glitteriä vaan ihan minimaalisen pieniä kiillehippusia. Väri on tosi kaunis ja sopii hyvin ruskeiden ja harmaiden kanssa ainakin. Muistakaa osallistua siihen arvontaan !

6 kommenttia:

 1. Onnea neidille! Olipa hienot synttärikuvat :)

  t. Johanna

  VastaaPoista
 2. Little Pet Shop rules! Paitsi että timantit & jalokivet pistävät tiukan vastuksen : )

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kutsut -kertakaikkiaan! <3 Pikku-neidillä on hyvä maku, korut ovat fantsut.

  VastaaPoista
 4. Nuo jalokivikorut ovat sitten mahtavia ;) Ja niin tuttuja. Mitä enemmän "timantteja", sen parempi. Ihanan oloiset synttärit on teillä ollut. Ja leppäkerttukakusta tuli niin hieno, että taidan napata idean vaikka oman tyttäreni keväisille nimipäiville.

  VastaaPoista
 5. LPS on kova sana edelleen, vaikka niillä on leikitty jo jokunen aika :-) Noista jalokivistä äiti ei ole samaa mieltä tyttären kanssa, aika mielenkiintoiset nuo korut ovat päällä, ehkä hiukan liian isot ja säihkyvät ;-)

  Leppäkerttukakun idean saa napata vapaasti mukaan. Tuolla periaatteella saa valmiskakusta väsättyä vaikka perhosen tai jonkun muun öttiäisen. Pojan syntttäreille ajatteleín tehdä jalkapallon samalla tekniikalla :-)

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea tyttöselle! Ihanat juhlat teillä olleet! Taitaa olla meidän esikoisella ja tytölläsi melko tarkkaan vuoden verran ikäeroa, kun meilläkin on pari viikkoa sitten juhlittu viisivuotissynttäreitä. : )

  Hyvä idea tuo leppiskakku!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !