sunnuntai 5. joulukuuta 2010

PITSILIIVI JA SEN KAVERITTalvisesta ilmasta huolimatta eilen teki mieli pukea päälle kirppikseltä hankittu pitsiliivi pellavapaidan kanssa. Joku luopui tästä äitinsä virkkaamasta ihanuudesta kahdella eurolla ! Liivi pääsi onneksi hyvään kotiin.

Mulberryn laukku löytyi jostain kaapin perukoilta. Omistan totisesti liikaa laukkuja, kun en tämänkään olemassaoloa muistanut ennen kuin se osui käteeni. Hmmm.


Paita Banana Republic, huivi, aluspaita ja farkut H&M, liivi kirppikseltä, sukat Lindex, saappaat Timberland, laukku Mulberry ( 2ndhand )

7 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä!
  Kaunis liivi, jonka sait huippuedullisesti! Olit siis oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kaikkihan on kiinni ajoituksesta...

  Heikunkeikun ja mukavaa 2. adventtia!

  VastaaPoista
 2. Vau, komppaan edellistä, yhdistelmä on onnistunut! Pellavaa voi hyvinkin käyttää myös talvella ja varsinkin juuri tällaisessa yhdistelmässä. Kokonaisuus ansaitsee 10+ pistettä! Taisin jäädä blogiisi koukkuun, muita en vielä seuraakaan!

  Olisi kiva saada postaus esim. Itsenäisyypäivästäsi...:D

  VastaaPoista
 3. Ihana asu taas kerran! Sä sitten osaat.

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Pidän tuosta puuterin sävystä kovasti. Miten joku raaskiikaan luopua liivi ihanuudesta?
  Onneksi osuit paikalle :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :-) Kirppiksellä tulee monesti mietittyä juuri sitä, miten ihmeessä joku raaskii luopua jostain tuotteesta. Ja toki tulee funtsittua myös sitä, miksi ihmeessä jotain tiettyä tavaraa ei vain ole heitetty roskiin...

  VastaaPoista
 6. kiva asu! perusvaatteita, mutta saappaat tuo rouheutta ja liivi romantiikkaa. hyvä tasapaino!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !