tiistai 28. joulukuuta 2010

DIY MOBILE ELI KAIKKEA SITÄ MIELEEN JUOLAHTAAKINKymmenkunta vanhaa, pientä leivosvuokaa muuttuivat sisustuselementiksi. Porasin kovametalliterällä kaksi pientä reikää kunkin muotin reunaan ja käytin kristallikruunuprojektista ylijääneen ohuen metallilangan osien kiinnitykseen. Joulumarkkinoilta löytyneet kuparisydämet päätyivät riipuksiksi. Mobile kilahtelee iloisesti aina, kun sen ohi kulkee. Ja mikä parasta, vuokaset ovat ihan käyttökelpoisia edelleen, nips ja naps ja ne ovat käyttövalmiina heti, jos leivontainspiraatio joskus iskee !
4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Munkin tekis mieli kyhäillä vaikka mitä, mutta kun olen vakaasti päättänyt hankkiutua turhasta rojusta eroon, pitää näitä projekteja hiukan rajoittaa. Tavarasta eroon hankkiutuminen on vain vaikea aloittaa. Kun ei tiedä miten! On siinäkin ongelma :D

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat äitini peruja, joten en halunnut laittaa niitä eteenpäin. Muuten ensi viikolla alkaa taas kamojen raivaus. Ajattelin tehdä kolme laatikkoa: 1) roskiin ( omat ja lasten vanhat, risaiset, tahraiset vaatteet ),2) UFF:ille kierrätykseen ( sellaiset vaatteet, joiden myyminen ei maksa vaivaa ) ja myyntiin. Hankkiudun eroon esim. lasten pieneksi käyneistä vaatteista säännöllisesti, samoin karsin leluja ym.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä oli tosi ihanaa, että rakentaessasi mobilea ajattelit nimenomaan sitä, että vuuat ovat yhä käyttökuntoisia! Aivan loistavaa käyttötarkoituksen laajennusta!

  Anu

  VastaaPoista
 4. Pyrin väkertelyissäni siihen, että esineitä voi edelleen käyttää joko alkuperäisessä tarkoituksessaan tai jotenkin muuten. Joku jätteeksi muuten menevä juttu voi olla eri asia, mutta en halunnut pilata lopullisesti ainakaan näitä. Kiitos :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !