sunnuntai 27. tammikuuta 2013

VÄHÄN VÄRIÄ


Tai vähän enemmän väriä. Tuntuu siltä, että kaikenlaiset värit ovat tunkeneet kotiimme pikkuhiljaa. Olen aiemmin ollut erittäinkin neutraalin sisustuksen ystävä ja esimerkiksi punainen väri kotona on tuntunut ihan vieraalta. No, niinpä vain tyttären huone on tällä hetkellä melko punainen, pienellä ripauksella sinistä, pinkkiä ja valkoista, eikä se haittaa yhtään. Päinvastoin, huone on aika energinen ja siksipä se sai muutaman punahuivisen neitokaisen fiilistä ylläpitämään. Jotenkin tuo violettikin näyttäisi sopivan punaisen kanssa ihan hyvin, hmmhmm...  yksi seinä on valkoinen ja kaipaa ylleen selvästi jotain.

Ja se pieni tuunaamani kaappi on seinässä, tatta-daa ! Aina silloin tällöin jotkut projektit saadaan päätökseen tässäkin huushollissa. Sen voisi vaikka ottaa ihan tavaksi asti, alkaen tästä päivästä.

17 kommenttia:

 1. Ihanat värit tossa kuvassa! Mun mielestä punainen ja violetti sopii mainiosti yhteen. Ja väreistä puheenollen katselin just netissä värikkäitä kelimmattoja... Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne sopivat. Olen vain yllättynyt siitä, että tykkään siitä yhdistelmästä !

   Kelim-matot ovat ihania. Harmi, että eivät sovi meille.

   Poista
 2. Osaat taitavasti yhdistellä kirkkaitakin värejä. Punainen tapetti on ihana ja mummot sopivat hyvin sen kanssa. Meilläkin on maatuskoita, mutta en ole löytänyt niille vielä hyvää paikka, ovat vähän piilossa nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Mummot taitavat sopia mihin vain, mutta kieltämättä erityisesti juuri tähän :)))

   Poista
 3. Mielettömän kauniita maatuskoja, tässä vasta ihana kuva! Punainen on itselle myös ongelmallinen sisustusvärinä mutta tässä kieltämättä näyttää tosi kauniilta...

  Laapa
  Laapalaura.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Punaisesta en ole itsekään aiemmin pitänyt, mikä lie iskenyt. Harkitsen jopa oranssia pojan huoneeseen, siinä väri, josta en ole pitänyt koskaan. Ihan outoa. ;)

   Poista
 4. Punainen on sellainen väri + liila, jota meillä ei koskaan ole ollut ja tuskin tulee...ehkä jos meillä olisi tyttöjä niin lastenhuoneeseen voisin kuvitella. Kauniin ja energisen näköistä. Maatuskat on mahtavia aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin olen ajatellut joskus, ei koskaan punaista eikä nyt ainakaan liilaa meille. Hihii ! :D

   Maatuskat ovat suloisia, hingun sellaista maatuskan mallista tyynyä tyttärelle vaan en ole löytänyt sellaista vielä mistään.

   Poista
 5. On kyllä niin hehkuvat nuo värit yhdessä! Ja maatuskat on ihania! :)

  Ansiostasi intouduin kaivamaan askartelupaperit esiin ja näemme kohta valkoisen tähden riemunkirjavaksi tuunattuna. Joku white-sisustaja saa taas kahvit väärään kurkkuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne hehkuvat. Olisi varmaan pitänyt laittaa enemmän kuvia kokonaisuudesta, mutta en ollut oikein tyytyväinen niihin. Oli liian hämärää ja värit eivät näyttäneet oikeilta.

   Kuvia odotellessa ! ;)

   Poista
 6. Oi miten upeita värejä kuvassa,sehän on kuin postikortti!

  VastaaPoista
 7. Ihana värimaailma. Tuollainen piristää varmasti:)

  VastaaPoista
 8. Kauniit värit, värienergiaa juuri tarvitaan tähän vuodenaikaan. Itse ostin juuri uudet kevätverhot, eikös helmikuu ole jo käytännössä ihan melkein kevätkuukausi? Liikkis tuo rivin viimeinen "erilainen" maatuska, tulee ihan mieleen keväällä esittämämme Ruma ankanpoikanen -baletti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värienergiaa tosiaan tarvitaan, erityisesti juuri nyt ! Helmikuu on melkein kevätkuukausi ;)

   Tytär oli asetellut tuon yhden orpolaisen tuohon, sööttiä. Ruma ankanpoikanen balettina kuulostaa mielenkiintoiselta ! :)))

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !