tiistai 8. tammikuuta 2013

KIRPPISRUUSUJA


Törmäsin näihin syksyisiin kirppisruusuihin, kun selailin kuvia siivoamismielessä. Kallismaalla ei päästä sisustamaan ihan vielä, mutta keräilen silti kaikenlaista jo varastoon. Erityisesti ruusu- ja kukkakuosit viehättävät. Mielestäni vanhassa torpassa, jonka pihassa edelleen kukkivat ruusut monen vuoden laiminlyönneistä huolimatta, voi olla ruusuista ja romanttista sisustustakin hiukan. Sen lisäksi olen heikkona vanhoihin ristipitotöihin, joita valitettavan harvoin löytyy hyväkuntoisina. 

Kuvissa vilahtaa pari muutakin kivaa löytöä samalta reissulta, iso emalivati ja turkoosi/minttupohjainen vanha kangas, josta kaavailen pöytäliinaa ihan sellaisenaan. Emalivati on hauskasti kuvioitu ja melko iso, täydellinen ilahduttamaan perunateatterihetkiä. Pitääkin muistaa ottaa siitä muutama kuva jossain vaiheessa, muiden emalifanien iloksi ( tai harmiksi, ihan miten vain ) !


3 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Johan näistä alkaa tulla ikävä kesäkotiin! Neljä kuukautta ja sitten mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin alkaa tulla ! Me olimme Kallismaalla viimeksi marraskuussa, toivottavasti lumet sulavat ajoissa niin päästään aloittelemaan rempan parissa mahdollisimman aikaisin.

   Poista
 2. Suloiset ruusut, ja todellakin; aloitimme koulussa jo KEVÄTlukukauden, joten on lupa jo haaveilla kesästä!!! Milana

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !