torstai 31. tammikuuta 2013

TAMMIKUU 2013


Niin se vaan kului taas, tammikuu. Aika arkisen tasaista on ollut koko kuukausi: töitä ja harrastuksia lähinnä . Kaunistakin on ollut, tosin eilen ja tänään on ollut sateisen harmaata ja hyhmäistä. Kamera on ulkoillut harvakseltaan ja muutenkin kuvia on tullut otettua ihan minimaalisen vähän. Odotan niin kovasti pidempiä päiviä, niitä valoisia iltoja ja kevättä toki muutenkin. Lohduttaudun ajatuksella, että helmikuu on viimeinen talvikuukausi, lyhyt sellainen vieläpä. Kevääseen olisi siis laskujeni mukaan nelisen viikkoa, silloin tulee täyteen myös se keskimääräinen " uuden elämän " pituus, kahdeksan viikkoa yhteensä. Jospa sitä kuitenkin tällä kertaa pystyisi ylläpitämään tätä uutta elämää vähän pidempään, esimerkiksi tämän vuoden loppuun asti. Ensi tammikuussa voisikin sitten hyvällä omatunnolla aloittaa taas uuden.

7 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kuvasi ! Uutta elämää täälläkin aloiteltu ;D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Aika kaunista on tosiaan ollut, tätä viikkoa lukuunottamatta ! :)

   Poista
 3. Uusi elämä on hyvä aina aloittaa muutaman kerran vuodessa :) Näihin aikoihin täälläkin. Tuntuu vaan, että sitä juoksee kieli vyön alla asioiden perässä, vähän jäljessä koko ajan.

  Kauniit kuvat, kuten aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se näyttää menevän, että pari kertaa vuodessa vähintään tulee se tehtyä :)) Mun olisi pakko kohottaa kuntoa ja vahvistaa selkää ihan tönkin vuoksi, pitää nyt tällä kertaa yrittää motivoitua vähän paremmin.

   Kiitos :))

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !