maanantai 21. tammikuuta 2013

HUURTEISTA


Monissa blogeissa on viime päivinä nähty kauniita talvikuvia. Eikä ihme, niin mielettömiä satumaisemia on saatu ihailla varmaan lähes joka paikassa, täälläkin. Ulkoilutin itsekin lauantaiaamun karmeassa pakkasessa kameraa pienen hetken. Muistikortille tallentui muutamia huurteisia maisemia ja kasveja ennen kuin näpit jäätyivät sinertäviksi. Kone ja netti yhteistyössä tekivät kyllä parhaansa torpatakseen kaiken niiden vaivalla napsittujen kuvien käsittelyyn ja tallentamiseen liittyvän, mutta ennen lopullista tilttiä sain jonkun kuvan ladattua tänne. Mietinkin parhaillaan, että hankinko kokonaan uuden koneen vai yritänkö vielä elvyttää vanhaa. Pieni konepaasto tekisi varmasti terää, mutta pidemmän päälle toimiva peli on pakko olla.

***

Talvista alkuviikkoa ! Kevääseen ei onneksi ole pitkä matka, päivä on ihan selvästi pidentynyt ja ensi viikolla onkin jo helmikuu, joka hiihtolomineen on jonkin sortin kevään esiaste. Kohta saa taas läpsytellä sandaaleissa ja istuskella pihalla ihailemassa kaikkea sitä vihreyttä... jaksaa, jaksaa, tuon ajatuksen voimalla.

14 kommenttia:

 1. Oih, miten sadunhohtoisia kuvia - upea tunnelma! Parasta tässä vuodenajassa on luonnon hiljaisuus ja pysähtyneisyys. Hetki vain ja jo kohta taas sitten inisee ja pörisee :D Jaksaa, jaksaa (vaikka päivä kerrallaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on tosiaan kauniin hiljainen ja pysähtynyt, mutta vähempikin tätä pysähtäneisyyttä riittäisi :))

   Jaksaa vaikka väkisin, ei kai se muu auta !

   Poista
 2. Onpa ihania kuvia!!

  Tervetuloa kurkistamaan blogiini ja nappaamaan sieltä haaste... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))

   Kävin ja jäin miettimään kysymyksiäsi, melko kinkkisiä osa niistä !

   Poista
 3. Upeita huurrekuvia! Jos aurinko jaksaa paistaa niin matka kevääseen on hauskempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja niin totta. Vaikka on pakkastakin, aurinko lämmittää pelkällä valollaan.

   Poista
 4. Ihania huurrekuvia! Mä nautin myös kauniista talvikelistä, suorastaan hengästyttävän kaunista. Niinkuin noi sun kuvatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Nyt on kieltämättä ollut tosi nättiä, harmi vain, että on niin pirskatin kylmä !

   Poista
 5. Minä olen tyytynyt katsomaan parhaat huurteet sisätiloista :D LIIAN kylmä. Satumaiset tunnelmat kuvissa!

  Mitä tuohon koneeseen tulee... Hanki ihmeessä uusi. Huonosta tulee vaan pää kipeäksi ja ärsytys. Terkuin eräs, joka piti edellistä läppäriään lähes 8 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, on ihan liian kylmä, varsinaiseen ulkoiluun ainakin. Mutta nopea pikapyrähdys riitti muutaman kuvan ottamiseen !

   Mietin vielä vanhan korjaamista, vaikka kalliilta sekin kuulostaa. Akku on melkein satkun ja muisti toisen, siihen lisäksi uusi käyttöjärjestelmä ja huolto. :/

   8 vuotta on kunnoitettava ikä mille tahansa elektroniikalle tänä päivänä.

   Poista
 6. Niin kaunista:) kyllä talvi on kaunis.

  VastaaPoista
 7. Hieno tuo siun viimonen kuva! Talvisia maisemia on täällä etelä-karjalassakin kuvailtu, heh :) täältä http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/01/pakkasen-puraisema.html voi tsekata.

  VastaaPoista
 8. Kiitos :)) Samalta näyttää siis sielläkin... :D

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !