tiistai 2. marraskuuta 2010

LÖYTÖJÄ OMASTA KAAPISTA


Kaivelin tässä eräänä viikonloppuna vaatekaappejani ja löysin muutaman oikein hyvän tuotteen, jotka päätin ottaa heti käyttöön, kun vain tilaisuus tulee. Vasta tänään sain kuitenkin aikaiseksi ( yrittää ) kuvata löytöni kera uuden salamalaitteen... hmmm. Harjoitella pitää ja rankasti. 9/10 kuvista on ihan älyttömän huonoja enkä tiedä voiko näitäkään muutamaa mitenkään kehua, mutta päätin ne nyt kuitenkin tänne tuoda, kun tuntui siltä, että jotain pitäisi postata :-)

Kelsiturkki on Zarasta, varmaankin siltä vuodelta, kun Zara avasi ovensa Suomessa. Eli milloin ? Vakosamettibleiseri on samaa ikäluokkaa, kovasti tykätty ja käytetty aikoinaan. On vain aika naftia mitoitusta, alle ei mahdu kuin jokin pieni toppi maksimissaan. Käsilaukku taas on ostettu milanolaiselta satulasepältä ( vai mikäköhän oikea ammattinimike mahtaakaan olla ? ) ja on niin paksua nahkaa, että tätä laukkua ei saa käyttämällä kulumaan puhki koskaan. 

Klassikot tosiaan kannattaa säästää, ne tulevat muotiin aina uudelleen. Olen oikein tyytyväinen, että minun ei tarvitsekaan ostaa uutta talvitakkia vanhan, jo hiutuneen yksilön tilalle, kelsiturkki passaa aivan mainiosti ja sopii tosi hyvin UGG:ien kanssa käytettäväksi. Ja on ihanan lämmin ! Pakkasia odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä! Mun kaapista ei löydy enää yhtään mitään :D

    VastaaPoista
  2. Siksikö, että kaappi on ihan tyhjä vai onko se vain liian täynnä ? ;-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !