maanantai 29. marraskuuta 2010

VIELÄ VIIKONLOPPUA


Viikonloppureissu oli ihana, rentouttava ja mielenkiintoinen. Ja herkullinen. Tänään olikin karu paluu arkeen, blinit ja samppanja vaihtuivat kaurapuuroon ja kikherneisiin. Tulin  kotiin vielä  suhteellisen myöhään, joten tänään on riittänyt tavaroiden purkua, pyykkäystä, kokkailua. Odotan vain sitä, että saan laitettua lapsukaiset nukkumaan ja pääsen itsekin sänkyyn. Tässä iässä valvominen kostautuu heti, alkuviikko menee vähän myttyyn, jos viikonloppuna on yhtään kukkunut. Univelkaa on muutenkin kuuden vuoden ajalta kohtalaisen paljon, itse en viitsi sitä vapaaehtoisesti juurikaan lisätä. Onneksi ensi viikonloppu on hiukan normaalia pidempi. Jospa jonain aamuna saisi vaikka nukkua vielä seitsemän jälkeen. Toiveajattelua, mutta eihän se maksa mitään. 

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !6 kommenttia:

 1. Kuvissasi välittyy ihanan viikonlopun henki. Toivottavasti sait ladattuja akkujasi arkeen.

  Meilläkin seitsemään saakka nukkuminen on toiveajattelua, etenkin viikonloppuaamuisin lapset heräävät viimeistään kuudelta ja kaipaavat heti vanhempiensa seuraa :)

  VastaaPoista
 2. Blinejä ja samppanjaa -suosikkibrunssini! :D Ihania kuvia muutenkin, näistä tosiaan välittyy hemmottelun ydin ja sen olet varmasti ansainnut! Mukavaa alkuviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, viikonloppu oli tosiaan virkistävä :-)

  lumiomena: eikö olekin outoa, että juuri viikonloppuna lapset ovat tikkana pystyssä ihan älyttömän aikaisin ? En voi ymmärtää.

  Himoshoppaaja: blinit ja samppanja ovat minunkin herkkuani. Viikonloppuna syömäni blinit olivat aivan taivaallisia. Tuskin saan niin hyviä koskaan missään.

  VastaaPoista
 4. Voi taivas, miten kauniita lautasia!

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaisi kovin tuo resepti -onko se julkaistavissa?

  VastaaPoista
 6. Lautaset ovat tosiaankin kauniita :-)

  Himoshoppaaja: saattaapa hyvinkin olla :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !