sunnuntai 21. marraskuuta 2010

LÄMMINTÄ !Olen todellinen vilukissa, palelen suurin piirtein aina. Ensimmäiset pakkaset ottavatkin todella koville ja kaivankin heti kaikki lämpimät vaatteet käyttöön. Jos sitten tulee vielä kylmempää, laitan vain lisää kerroksia alle ( ja välttelen ulkoilua mahdollisuuksien mukaan ;- ) ). Tällä viikolla on päässyt uusiokäyttöön tämä Zaran useamman vuoden vanha kelsiturkki, joka osoittautuikin oikein mainioksi sekä ulkoiluun että jäähallissa värjöttämiseen. Ei hiosta, mutta lämmittää mukavasti. Huppu on tarpeeksi tilava isommallekin hiuslaitteelle ja hihoissa on kivasti kääntövaraa, joka on tärkeä ominaisuus tällaiselle lonkerokätiselle tyypille. Ja vaaleanruskeat UGG-saappaathan sopivat tämän kanssa kuin nakutettuna. Sopivan lämmintä !


5 kommenttia:

 1. hieno takki! omia vaatehankintojani rajoittaa pituuteni (159 cm). on hankalaa, kun tunikat loppuvat polviin jne. en itse voisi ostaa suoraan kaupasta noin pitkää takkia oman lyhyyteni takia, mutta nauttikaa te pituudestanne, jotka voitte :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :-)

  -e : oma ongelmani on hartia-hihasektori ja paidoissa ostankin lähes poikkeuksetta vain 3/4-hihallisia tai lyhythihaisia. Lähes järjestäen hihat ovat liian lyhyet muuten. Onneksi tuollaisia vajaahihallisia on paljon saatavilla, niin ei tarvitse kulkea alasti ;-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huivi -kaunis on kyllä kantajakin! Osaisinpa itse kutoa tai yleensäkin tehdä käsillä jotain (muutakin kuin näppäillä MacBookia). Mutta ei, niin ei! :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos :-) Ja tosiaan, osaisipa jotain tehdä jotain tuollaista kuin tuo huivi. Mutta mun kärsivällisyydellä ei tule kuulonkaan... nimim. aika monta aloitettua käsityötä kesken

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !