lauantai 6. marraskuuta 2010

FETA-PINAATTIKÄÄRÖT



Feta-pinaattikääröt


paketti lehtitaikinalevyjä
200g-300g pakastepinaattia
200g fetajuustoa
1 kananmuna
seesaminsiemeniä

Sulata ja valuta pinaatti. Haihduta loppu vesi paistinpannulla miedossa lämmössä. Murustele sekaan fetajuusto. Leikkaa lehtitaikinalevyt puoliksi ja kaulitse niitä sen verran,  että saat niistä hieman enemmän suorakaiteen muotoisia. Laita lusikalla feta-pinaattiseosta taikinalevyn toiseen päähän ja kääräise rullalle. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista n. 225 °C kunnes rullat saavat kauniin kullanruskean värin.



2 kommenttia:

  1. Hei!

    Kommentoin nyt tähän uusimpaan postaukseesi, kun en ole varma saatko ilmoitusta vanhempiin postauksiin tulleista kommenteista. Kysymys koskee siis tätä postaustasi: http://silkkiasamettia.blogspot.com/2010/07/iho-kuntoon.html

    Millaisia käyttökokemuksia olet saanut tuosta Problem skin blend -puhdistusvaahdosta?
    Ja onko iho vielä pysynyt kunnossa näillä tuotteilla? :)

    Kiinnostaisi myös tietää, että mitä mineraalimeikkisarjaa käytät? Itse olen ehdoton Everyday minerals fani!

    VastaaPoista
  2. Tiia: saan kyllä kaikki kommentit :-) Ja on iho pysynyt kunnossa, se on nyt paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Ihottuma on pyrkinyt takaisin, kun olen pari kertaa kokeillut jotain Cliniquen voidetta testimielessä :-/ Itselläni ei ole paljonkaan kokemusta luonnonkosmetiikasta, mutta ainakin nämä tuotteet ovat toimineet paremmin kuin uskalsin odottaakaan. Puhdistusvaahto mielestäni aika lempeä, mutta pesee kuitenkin hyvin. Ehkä nyt, kun iho alkaa taas enemmän kuivua, alan suosia tämän sarjan avocado-putsaria, jonka jäljiltä iho on ihanan pehmoinen. Sarjan voiteet imeytyvät tosi hyvin eikä niistä jää sellaista ikävän kiiltävää pintaa.

    Mineraalimeikeistä olen testannut Inikan, BE:n ja Everyday Mineralsin, vakikäytössä ei vielä ole mitään sarjaa, kun testerit ovat niin riittoisia ! Seuraavaksi ajattelin kokeilla Lily Lolon tuotteita. :-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !