maanantai 15. marraskuuta 2010

LOHTUA PIMEÄÄN ELI MAUSTETTU TEE LATTE
Kylmää, pimeää ja sateista arki-iltaa piristää tämä Saeman Myyntiyhtiön Maustettu Tee Latte.  Juoma on ihanan mausteinen, glögimäinen mutta kuitenkin hiukan erilainen. Kelpaa hyvin myös jälkkäriksi, ihan sellaisenaankin, ilman suklaata :-)   Omani olen ostanut viehättävästä paikallisesta sisustusliikkeestä, netissä tätä tuotetta näyttää myyvän ainakin Pikku Elsa , jossa näyttäisi olevan myynnissä muutakin kaunista ja kivaa.

Tsaikka-lasit olen kerännyt kirppiksiltä, ne ovat tähän vuodenaikaan kovassa käytössä. Lasipurkki on myös kirpputorilöytö ja sen sisältö on ihan K-marketista. Jostain syystä en voi vastustaa Fazerina-konvehteja, vaikka muuten en maitosuklaata juurikaan syö.

10 kommenttia:

 1. Oi,on kyllä niin hyvännäköistä, että vie ihan kielen mennessään :) Ja nuo tsaikka-glögilasit on kyllä kauniit ja aina muodissa. Sanna

  VastaaPoista
 2. Tsaikka-lasit ovat samaan aikaan nostalgiset ja mukana ajan hengessä. Meillä on niitä vain muutama kappale, pitäisi hankkia lisää. Teelatte näyttää unelmaisen pehmeältä ja voin kuvitella, kuinka hyvälle se tuoksuu.

  Fazerina on hyvää suklaata. Minä rakastan niin maito- kuin tummaakin suklaata, muita makeisia en juurikaan syö.

  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tsaikat on mahtavat. Ensin niitä piti periaatteesta inhota melkein parikymmentä vuotta, kunnes hankin omat pari vuotta sitten. Ja miten ne ovatkaan kauniit!!! Olisinko tulossa vanhaksi?

  Itse olen kahvin kittaaja, mutta teelaatujakin löytyy kotoa sellainen toista kymmentä (mitäpä ei löytyisi?) Tällä hetkellä olen ihastunut luomuveriappelsiinilla maustettuun rooibokseen.

  VastaaPoista
 4. Muistan itsekin inhonneeni tsaikka-laseja, ainakin joskus parikymppisenä. Omani ovat jo kuitenkin kymmenisen vuotta vanhoja, eli olen vanhentunut ajoissa ;-) Kaipa näitä muuten saa vielä, olen onnistunut hajottamaan pari lasia ?

  Teelatte on aivan ihanaa, samoin tykästyin kesällä saman firman jääteehen ( omenalla ja vihreällä teellä maustettu ).

  Luomuveriappelsiinilla maustettu rooibos kuulostaa mielenkiintoiselta !

  VastaaPoista
 5. Oi, nam. Mulla taitaa olla vähän kuumetta, tuollainen juoma tekisi juuri nyt hyvää.

  VastaaPoista
 6. mun sivistyksessä on näköjään aukko, kun en tunnistanut laseja :) nyt tarvitsee kyllä piristystä, on se aika vuodesta. /anne

  VastaaPoista
 7. ajattelin vielä vinkata blogista, joka ehkä on makuusi: http://elamaakivinavetassa.blogspot.com/

  /anne

  VastaaPoista
 8. Atsalea: eikö lämmin maito paranna kaikki vaivat ? ;-)

  Anne: ehkä olet vain niin nuori ja siksi et tunnistanut laseja ? Ja kiitos vinkistä, uusia kivoja blogeja on aina kiva löytää. Käyn kurkkaamassa, kunhan muistan :-)

  VastaaPoista
 9. olen kyllä jo 29v, eli en ihan nuori :) mutta eihän sitä ihan kaikkea voi tietää, vaikka ikää olisi 80 :) /anne

  VastaaPoista
 10. Ihan totta , mutta kunhan ajattelin lohduttaa sinua :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !