torstai 25. marraskuuta 2010

MATKALLE MUKAANOlenkohan minä ainoa, jonka mielestä matkustaminen on mukavaa, mutta pakkaaminen sitä varten on ihan hirveä ponnistus ? Ihan älyttömän ärsyttävää on, että joutuu miettimään, mitä mahdollisesti tarvitsee ja mikä on ehdottoman turhaa, miten vaatteet sopivat keskenään ja mikä on käyttökelpoista monessa tilanteessa, mikä painaa liikaa ja miten saada kaikki kiva sullottua mukaan. Pakkaamiseen menee aikaa koko ilta, vaikka olisi lähdössä reissuun vain viikonlopuksi. No, voisihan sen tietysti nopeamminkin hoitaa, pakko ei nimittäin ole valokuvata prosessia eikä istua koneen vieressä sadattelemassa sitä...

Tällä kertaa yritän ihan tosissani saada kasaan vain pikkuisen läjän. Vaatteiden värit olen rajannut tiukasti mustaan ja harmaaseen. Vain yksi laukku lähtee mukaan. Vain yksi takki lähtee mukaan. Korut sentään ovat niin pikkuisia, että niitä voi ujuttaa mukaan useamman. Kamera on tietenkin pakollinen varuste, samoin MacBook. Kosmetiikkaa ilman ei pärjää missään. Tylsistymistä vastaan yksi hyvä kirja. Tuliaiset. Jospa tämä tästä...

8 kommenttia:

 1. Et ole ainoa! *Huokaus* Minulla vastaava on edessä kahden viikon kuluttua. Matkustaminen on ihanaa, mutta pakkaaminen tosiaan aika kauheaa.

  Hyvää reissua sinulle!

  (Olisipa kiva tietää, mitä otat matkalukemiseksi.)

  VastaaPoista
 2. Mihin olet menossa? En muista että ollaanko puhuttu asiasta...

  K ja S olivat eilen kuulemma sopineet päiväkodissa, että K tulee meille illalla leikkimään. Kamala huuto tuli, kun sanoin, että kyllä se pitäis ensin vanhempien kanssa sopia ;) Mut siis, K:ta odotetaan meille!

  VastaaPoista
 3. pahinta on, että pelkää unohtavansa jonkun tavaran, joka on tärkein kaikista varusteista. ja sitten jos sen todella unohtaa...

  sinulla näyttää olevan tyylikäs tyyli, mustalla ja harmaalla pärjää!

  lukisin muuten mielelläni postauksen kosmetiikasta, jonka otat mukaan juuri tälle viikonloppumatkalle! :)

  VastaaPoista
 4. Kuvista varmaan voi päätellä, että mihinkään kovin lämpimään en ole menossa ;-) Luvassa on hemmotteluviikonloppu, jota on odotettu koko syksy.

  Atsalea: :-D Joo, ihan kiva olisi, jos vanhemmatkin tietäisivät tuon ikäisten suunnitelmat !

  lumiomena: otan reissulukemiseksi Irène Némirovskyn Sunnuntain.

  e: no, näinkin on käynyt. Viimeksi unohdin alusvaatteet ( ihan totta ! ) ja pitikin sitten päästä shoppailemaan heti.

  Musta ja harmaa hiipivät ylle aina syksyisin. Muuten pidän paljon vaaleita värejä :-) Ja kiva idea, jota en taida ennätä toteuttaa :-/

  VastaaPoista
 5. Ja kiitos tietysti lumiomenalle hyvän reissun toivotuksista ! Toivon tosiaan, että on yhtä kivaa kuin mitä olen etukäteen kuvitellut :-)

  VastaaPoista
 6. Joopajoo, kuulostaa tutulta.... pitäisi ottaa mahd. vähän mukaan, ja kaikki helposti yhdisteltäviä vaatteita ja asusteita! Tosi vaikeeta!
  Mutta hyvää matkaa, kiva katsoa mikä ihana laukku tulee taas kotiin :)

  VastaaPoista
 7. ^Kiitos ! Ja lupaan, että yhtään laukkua ei tule tähän talouteen ( ainakaan tänä vuonna ;-) ) enkä aio muutenkaan ostaa mitään. No, farkkulegginssit ( inhoan tuota sanaa ) alkavat ratkeilla, että ehkä sellaiset sallin itseni hankkia !

  VastaaPoista
 8. ^Onneksi tätä vuotta on enää vähän jäljellä ;-)
  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !