lauantai 20. marraskuuta 2010

OPPIA IKÄ KAIKKI


Hyvällä mielellä toivottelen kaikille leppoisaa lauantaipäivää ! Minä jatkan harjoituksia valokuvien muokkaamisessa, nauttien hyvästä seurasta ja talvisista maisemista.

6 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi! Millä ohjella teit tämän? Picasallako? En ole itse käyttänyt Picasaa ja vaikka kollaasien tekeminen PhotoScapella on kivaa, on se vähän yksioikoista. Tässä sinun tekemässäsi on linjakkuus kohdallaan!

  VastaaPoista
 2. Picasalla, pienen harjoittelun jälkeen ;-) ks. edellinen, tuskastunut postaus ja vähemmän linjakas kollaasi. Ja kiitos :-)

  VastaaPoista
 3. No niin, hienosti näyttää onnistuneen :D

  Mä pyöritin tänään kukkakaupassa freesioita myös, mutta päädyin perinteisiin punaisiin ruusuihin. Tekee mieli ujutella vähän jouluisia sävyjä jo!

  VastaaPoista
 4. :-D Sain HTML-koodin vihdoin korjattua OIKEIN, vitsi, että pitää olla niin käsi näissä jutuissa. No, tekemällä oppii ja onneksi netistä löytyy avuliaita ihmisiä ! Tajusin vain, että koodin onnistuneen muokkauksen jälkeen joudun korjaamaan kaikki vanhatkin tekstit.

  Punaiset ruusut ovat klassisen kauniit ja sopivat mun mielestä tähän vuodenaikaan hyvin. Nyt mulla on maljakossa kirkuvan pinkkejä kukkasia, joissa on glitteriä ;-), en ole kyllkään itse valinnut kimppua...

  VastaaPoista
 5. Näitä onkin kiva tehdä eli jatkoa seuraa :-D

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !