perjantai 26. lokakuuta 2012

TALVIKAMPPEITA


En ole enää julistanut ostolakkoa, en täällä enkä muualla. Silti olen melkein sellaisessa ollut. Syksyyn hankin vain pari huivia ja talveen takin  ( ja yhden neuleen, nyt kun muistelen vähän tarkemmin. Auts. ) Takkihankinta osui jo syyskuun puoleen väliin, kun kerrankin osui mieluisa lämmin  ja tarpeeksi pitkä takki kohdalle, vieläpä sellainen, josta oli omaa kokoani saatavilla. Yksi sellainen siis, kiitos. Ja takkiin mätsäävät ylipolvensukat palmikkokuosilla, kyllä kiitos niille myös. Aion lisäksi vihdoin opetella ahkeraksi sukkahousujen ja neulegginssien käyttäjäksi, koska haluan pitää kaikkia ihania mekkojani ja hameitani myös tähän vuodenaikaan. Siten jokunen pari uusia sellaisiakin odottaa vaatehuoneessa käyttäjäänsä, mutta siinäpä se. Toivon kovasti, että tällä repertuaarilla pärjään kevääseen asti. Painetta olisi ennemminkin karsia kuin hankkia mitään, mutta se on omalla kohdallani helpommin sanottu kuin tehty... yritän kuitenkin.

Talvi saa siis kamppeiden puolesta tulla, henkisesti en ole yhtä hyvin varustautunut. Pientä ahdistusta aiheuttaa tuo tämänhetkinen monen sentin lumikerros, vastahan sitä oli kesä ! Minne voi valittaa ?! Tahdon kuuden kuukauden kesän, vähintään. Ja valoisaa aikaa läpi vuoden noin aamuseiskasta iltakahdeksaan, ainakin.  Kukkia ja vihreyttä. Aurinkoa ja lämpöä. Taidan asua ihan väärässä paikassa.

12 kommenttia:

 1. IHANA KUVA JA (minua hymyilyttää) NIIN NAULANKANTAAN ON TUO TEKSTISI, MISSÄ VALOISUUS, KUKAT JA LÄMPÖ, SITÄ TÄSSÄ IHMETELLÄÄN...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihmetellään ja kovasti ! Käväisin äsken ulkona ja ihan horkassa jouduin tulemaan takaisin sisälle, niin kylmää on. Hyi !

   Poista
 2. Kauniit sukat. Talvi inhottaa minuakin, se kylmyys. Ihan kamala tunne oli eilen kun kaivoin talvikammppeet esiin, taas puoli vuotta niitä paksuja vaatteita, ei kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat ovat kauniit, mutta ne kutittavat :/ Pöh. Inhoan talvikamppeissa lyllertämistä myös, mutta palelu on vielä pahempaa. Onneksi on edes lämmin, kiva takki !

   Poista
 3. Justiinsa tein postauksen huomiseksi valmiiksi ja teema on vähän sama kuin sinulla viimeisessä kappaleessasi. Ei niin mun vuodenaika, ei todellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään mun vuodenaika myöskään... olen yrittänyt sopeutua, turhaan. Pimeys ja kylmyys, yyh.

   Poista
 4. Kun saat selville minne voi valittaa niin tulen mukaan. Outoa, että ennen pidin talvesta :o Liekö nämä pitkät, runsaslumiset ja myrskyisät viime vuosien talvet vieneet viehätyksen tuosta vuodenajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä keksinyt, että minne valittaa... Mä en ole koskaan pitänyt talvesta, syksy taas on ajoittain ihan ok, varsinkin sellaiset kirpeät ja aurinkoiset, värikkäät päivät.

   Poista
 5. Mä tykkään..hihii..kiva olla vastarannankiiski. ;)

  Sinulle on haaste blogissani jos tykkäät sellaisiin tarttua:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2012/10/those-little-things.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että mulla on tässä asiassa ihan hiukan ymmärtämisvaikeuksia ;)

   Ja kiitos, kiva haaste !

   Poista
 6. Hih, mä taasen tykkään kun lumi on maassa, on hiukan valoisampaa :D Mutta heti joulun jälkeen vois tulla jo kesä ja lämpimät ilmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, lumen tuoma valoisuus on toki plussaa, mutta muuten ei nappaa yhtään. Sopisi hyvin, että heti joulun jälkeen tulisi kesä... mutta ehei, sittenhän se talvi vasta alkaa. Plääh.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !