keskiviikko 31. lokakuuta 2012

LEMPIASIOITA


Kukat, erityisesti kiitoksen kera.


Uusi kamera ja uusi objektiivi. Love them both !


Instagram !


Pixlr, helppoa ja hauskaa kuvankäsittelyä.


Sekalaiset, sattumanvaraiset kirppislöydöt.


Kahvi. Viisvee totesi yksi aamu tietävänsä, miksi herään niin aikaisin ( ja ensimmäisenä meistä ) : " Äiti, sulla on aamulla kova kahvihätä ! " Just näin.


Nostalgiset jutut, kuten vaikkapa mummun kutoma ja kirjailema neuletakki.
Kirjat. Juuri tällä hetkellä on menossa Carol Shieldsin Kivipäiväkirjat, joka vaikuttaa siltä, että se täyttää sille asetetut odotukset.


Kynttilöiden lempeä valo.

Kauniit maisemat. Onneksi on iPhone ja siihen asennettuna se Instagram !

Pieni Lintu muisti minua tällaisella mukavalla haasteella, jossa piti luetella kymmenen tämän hetken lempiasiaa. Sain helposti kasaan kymmenen (kesto)lempiasiaani, toisetkin kymmenen olisin keksinyt helposti... maltoin kuitenkin mieleni ja luettelin vain ne kymmenen. Haaste on peräisin Mokon maailmasta, alla ohjeet osallistumiseen. Haastan mukaan kaikki tähän kommentoivat bloggarit ! Haasteen mukaan ottaminen on toki täysin vapaaehtoista :)

Tässä ohjeet haasteeseen osallistumiseen:
 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein.

12 kommenttia:

 1. Kahvihätä on minullakin usein. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Otan tämän kivan haasteen mukaan. Kauniita kuvia sinulla taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja kiitos ! Nämä kuvat on näpsitty puhelimella ja vähän muokkailtu sen jälkeen.

   Poista
 3. Tänä päivän, jolloin ärsyttää ihan kaikki ja ei mikään, tämä oli hyvä muistutus siitä, että asioita voi miettiä toiseltakin kannalta. Lempiasiat, nehän ne ovat, jotka arjen ilon tuovat.. Luvallasi lainaan tuota kahvihätää,toisellekin kroonikolle se on melkein välttämättömyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvihätää saa lainata ihan vapaasti :D

   Aika pienistä asioista tosiaan siihen arkeen saa iloa. Mutta olen sitä mieltä, että jokaisella on oikeus myös huonoihin päiviin ja pahantuulisuuteen, ainakin silloin tällöin. Toivottavasti tänään on parempi päivä !

   Poista
 4. Mäkin saatan tarttua tähän haasteeseen, koska se sopii vastaiskuna tähän marraskuiseen pimeyteen.

  Yritin muuten tänään asentaa Maciin uutta Instamac-ohjelmaa, joka on kai siis sama kuin Instagram. Jotenkin vaan tökki vielä, eikä suostunut aukenemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu vaan ! :)

   Mä en tiedä tuosta Instamacista mitään, pitää käydä kurkkaamassa.

   Poista
 5. En tiedä ehdinkö tarttua haasteeseen, mutta pakko kommentoida, että todella kauniita, mielenkiintoisia, tunnelmallsia (ja kaikkea muutakin) kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ! Ja voihan tämän tehdä ihan omaksi iloksikin vain ! :)

   Poista
 6. Kahvin suhteen olen ikuinen litkijä! :) Aijai sitä hetkeä kun saa laittaa aamulla keittimen päälle. Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kieltämättä aamun kohokohta, kahvinkeittimen päälle napsautus ! :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !