perjantai 19. lokakuuta 2012

LAPSELLISIA LÖYTÖJÄ


Keräsin kuvaan muutaman lapsellisen ( kirppis)löydön. Osa hankinnoista on vanhempaa perua, kuten Brion hasssu musta mäyris. Uusin ihanuus on tuo puinen hevonen, jonka nappasin torilta mukaani yhtenä työaamuna. Heppaa myi vanhempi nainen, joka kertoi sen olleen omien lastensa leikeissä mukana joskus viisikymmentä vuotta sitten. Vakuutin sen pääsevän hyvään kotiin, joka selkeästi ilahdutti myyjää.

Korkeampi torni on löytö omasta kaapista. Olen muistaakseni ostanut tornin venäjänkielenopiskelijoiden reissulla ollessani, aikana ennen Neuvostoliiton hajoamista... se on melkein antiikkia siis ;) Pienempi ja pulleampi torni parin euron löytö paikasta, josta harvoin löydän mitään mielenkiintoista, mutta jossa tulee kuitenkin aina välillä käytyä, koska eihän sitä koskaan tiedä !

12 kommenttia:

 1. Voi tuo mäyräkoira on niin tuttu...tai eipä tuo, mutta samanlainen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brion lelut taitavat olla aika tuttuja monelle meistä :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! Torni näyttää tutulta. Isäni toi pikkuveljille samanlaisen itänaapurista joskus 30 vuotta sitten. Tallessa on vanhempien luona ja veljenpojat sitä käyttävät siellä ollessaan. Kremlin torniksi sitä meillä kutsutaan.

  VastaaPoista
 3. Oi, Sinulla on ihania löytöjä! Itsekin eilen kiertelin kirppareita siellä Turun suunnalla ja mukavia kirjalöytöjä ainakin tuli tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä varsin tyytyväinen näihin :) Kirjoja näytti olevan kaupan nytkin aika paljon, mutta yhtään sellaista " tarpeellista " ei osunut silmiin... ensi kerralla sitten ?

   Poista
 4. Minäkin löysin nyt tänne vastaavasti :)
  Ihania! Minä NIIN rakastan näitä retroleluja, puisia varsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)))

   Nämä ovat kyllä kivoja ! Meillä ainakin äiti tykkää ;) Lapsista en ole niin varma...

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !