torstai 18. lokakuuta 2012

HYVÄT PUOLET


Moneen kertaan on tullut täälläkin todettua, että syksyn hyvät puolet ovat kauniit värit ja tunnelmat. Vähemmän kivaa taas on se, että kesken kävelyreissun alkaa sataa kaatamalla. Tai että puoliksi mädäntyneisiin lehtiin liukastuu samaisella kävelyreissulla. Tai että viiden aikaan alkaa hämärtää. Tai se, että kesäkodille ei ole oikein mitään asiaa tähän aikaan vuodesta, lukuunottamatta hiirienhäätöprojektia. Onneksi on kauniit kotikulmat, joita on ( melkein ) aina ilo ikuistaa muistikortille.  Paljon on vanhaa, kaunista tunnelmaa täälläkin. Mieli vain halajaisi päästä kurkkimaan noihin ihaniin taloihin sisälle ja tutkimaan pihoja aitojen takana, niin houkuttelevilta ne näyttävät.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mun on muuten monta kertaa pitänyt kiittää sua siitä, että jaksat kommentoida niin ahkerasti. <3

   Poista
 2. Niin totta ja asiaa syksystä! Asun tässä Suomen toiseksi vanhimmassa (mutta kauneimmassa? ;)...) kaupungissa, eli Porvoossa. Täälläkin riittää fiilisteltävää, katseltavaa ja kuvattavaa. Ja uteliasuus herää aina, kun ohittaa vaikkapa portinpielen, johon on laitettu kaunis syysistutus, tms...että onkohan sisälläkin yhtä viehättävää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on tosiaan kaunis kaupunki ! Pitäisi päästä käymään siellä joskus, edellisestä käynnistä on ihan liian pitkä aika...

   Poista
 3. Ihanat kuvat nämäkin! Minua kiinnostaa, että säilötkö kuvia vain tietokoneella, vai teetätkö niistä kuvakirjoja, tai oletko varmistanut kuvien säilyvyyden jollain tavalla! Itselläni kuvat on kaikki vain koneella, ja olen tuhannesti miettinyt että varmuuskopsut pitäisi ottaa... Toki olen muutamia kuvakirjojakin teettänyt kivoimmista jutuista vuoden varrelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilön vain koneella ja osa on tietysti täällä blogissa :/ Olen sata kertaa miettinyt, että ryhdistäydyn asia suhteen, olisi kuitenkin aika iso vahinko, jos suurin osa kuvista katoaisi.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !