tiistai 31. heinäkuuta 2012

MY MISS DIOR



Löysin tämän Etsystä ostamani pitsisen Miss Diorin ( yö )paidan vaatehuoneen syövereistä, jonne se katosi joskus viime kesänä, muuton yhteydessä.  Paita/tunika/mekko/mikälie on myyjän mukaan 60-luvun lopulta, jolloin Miss Dior on lanseerattu. Tiedä sitten. Kiva se kuitenkin on vaaleansinisine koristeluineen ja taskuineen. Tästä tuli loppukesän pakollinen pidettävä, syksyyn tämä on kuitenkinliian vaalea ja köykäinen, liian kesäinen. Kai.

Miten on, tekeekö kukaan muu koskaan löytöjä omista kätköistään ?

Paita MissDior ( Etsy ), neule EsterElenora ( 2ndhand ), farkut GT, kengät Bianco ( kirppikseltä ), korut Thomas Sabo



22 kommenttia:

  1. Voi miten nätti asu. Valkoinen ja vaaleansininen ovat raikas yhdistelmä.

    Mulla oli joskus teininä hajuvesi nimeltä Miss Dior. Äiti toi sen Pariisista, ja se oli kova juttu pienelle maalaistytölle. Voi kun löytäisikin omista kaapeistaan jotain, mutta mä muistan tasan tarkkaan kaikki vaatekappaleeni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valkoinen ja vaaleansininen ovat klassikko, syystä !

      Mä en aina muista kaikkea ( ks yllä ) ja se ei välttämättä ole hyvä juttu. Liikaa kaikkea !

      Poista
  2. Eipä kyllä tule tehtyä löytöjä omasta vaatekaapista, koska periaate on se, että kiertoon ne, mitä ei käytä. Ja mieluummin vielä niin, että yksi sisään ja kaksi ulos ;-)
    Alkavan elokuun terveisin,
    BoogieW Boogie Woogie Designista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ongelma on se, että kiinnyn vaatteisiini ja voin käyttää niitä pitkänkin ajan kuluttua taas. Ainoastaan selvästi liian pienet ja selvät hutiostokset osaan laittaa nopeasti kiertoon. Mutta yritän kyllä laittaa sivuun kaiken tarpeettoman heti, kun totean sen tarpeettomuuden. Se vaan voi vähän kestää, se päätöksen tekeminen ! :)

      Hyvää elokuun alkua myös sinne !

      Poista
  3. kiva!!!

    Just kuule löysin yhden kesämekon, joka ei ollut päässyt vielä kertaakaan pihalle.. Myös housuissa tulee tehtyä löytöjä. Niitä kun on kertynyt vähän liikaa. Ja koruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten housuja voi kertyä liikaa ?! Ihan vilpitön ihmetyksen aihe, mun mielestä niiden ostaminen on niiin hankalaa, että käytän sitten yleensä niitä kaikkia, jotka omistan. :D

      Poista
  4. Hih! Tuttu juttu ja juuri tein postauksen samasta aiheesta, kun löysin ihanan kangaslaukun. Oli vielä kaiken lisäksi käyttämätön. Mukava, kun omat kaapit ovat ehtymätön ilon lähde. Sun paita on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, niin teitkin ! :D Mä olen todennut, että monesti kannattaa kurkata sinne omaan kaappiin ennen kuin suunnittelee mitään lisähankintoja. Sitä voi yllättyä iloisesti...

      Kiitos :)

      Poista
  5. Juu, aina aika ajoin teen löytöjä omasta vaatekaapistani. Tänään tein lastenvaatelöydön, hellehattuja näes :) OLipa viimeisiä aikoja löytää ne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellehatut ovat tosiaan helposti maanneet ihan tyhjän panttina, kätköissä tai esillä... :D Mutta nyt paistaa onneksi edes aurinko !

      Poista
  6. Aivan ihanuus!
    Itse olen tyhjentänyt just vaatekaapit. Ei ole enää kun muutama neule ja hame. Eipä tarvi enää ihmetellä mitä laittaisi päälle kun ei ole mistä valita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, oletpas sä pistänyt tuulemaan ! :D Mun pitäisi varmaan tehdä jotain vastaavaa, mutta kun en oikeastaan raaskisi luopua kaikista ihanuuksista... :)

      Poista
  7. Ihana Miss Dior, tosi kaunis ostos ja löytö. Minä kierrätän kaappini niin nopealla syklillä että ei ehdi löytöjä omaan kaappii kertymään. Tosi vuodenaikojen vaihtelut ovat kivoja ja keväällä on aina mukava "löytää" kesävaatteet talvikorjusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis, eikä ollut silloin ostettassa mitenkään törkyhintainen edes :)

      Kuulostaa hyvältä, tehokas kierrättäminen. Ja siis laitan minäkin koko ajan vaatetta ja muuta kiertoon, mutta myös hankin uutta. Pitäisi tukkia se putken toinen pää kokonaan...

      Poista
  8. todella kaunis! Aivan ihanan romanttinen ja köykäinen. Tykkään. =)
    Mä löydän vaatekaapistani koko ajan juttuja mitkä olen unohtanut. Ja kun hissukseen laihdutan, huomaan jonkin taas ilokseni sopivan. Ja on taas uutta vaatetta. En olekaan käynyt nyt ostoksilla, vain Köpiksestä ostin itselleni. Muuten olen kaupat jättänyt nyt rauhaan. Keskityn vaatekaappiini ja vanhoihin vaatteisiin mahtumiseen. Vintissä odottaa sitten niitä "palkintoja" eli huomattavasti pienempiä vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tsemppiä painonpudotukseen ! Hiljaa hyvä tulee ja toisaan on aika mukava huomata mahtuvansa vanhoihin, jo kertaalleen pieniksi jääneisiin vaatteisiin ! :)

      Poista
  9. Niin kaunista ja herkkää - melkein itkettää :) Ja kyllähän sitä tulee toisinaan tehtyä melkoisia löytöjä omastakin kaapista, vaikka sitä säännöllisesti mylläänkin läpi. Kai sitä näkee aina vähän uusi silmin? Ihania kesäpäiviä sulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Varmasti sitä ainakin jonkun ajan kuluttua katselee vaatteita(kin) uusin silmin. Ja kiitos samoin <3

      Poista
  10. Aivan ihana!!! Ei yhtään liian vaalea, herkkä ja sensuelli...Juuri siivosin kaapit ja järjestin hyllyt, huomenna kirppis pystyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Kirppikselle pitäisi minunkin mennä, ihan ehdottomasti. Tsemppiä myyntiin !

      Poista
  11. Kaunis!

    Ostoksilla ( tai nettiostoksilla) koetan aina muistella olisiko kaapissa jotain vastaavaa. Juuri tänään vedin päälleni tunikan, jonka oli jo vähän unohtanut ja pohtinut kaupassa ostaisinko miltei samanlaisen. Onneksi en ostanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, aina ennen kaupoille lähtöä ( tai tilaamista... ) pitäisi miettiä, että löytyiskö jotain vastaavaa jo omista kokoelmista. Aika usein vastaus on kyllä !

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !