perjantai 13. heinäkuuta 2012

NO NYT ! JA KIITOS.


Se olisi sitten vihdoinkin loma ! Taitaa tulla tarpeeseen, toinen käsi kun yrittää sanoa sopimustaan irti. Kipuja on onneksi olllut vain pari viimeistä päivää, tosin sitäkin ikävämpiä. No, nyt on neljä viikkoa aikaa parannella räpylää ennen kuin työt sitten taas elokuussa alkavat täydellä höyryllä. Lomasuunnitelmiin kuuluvat pari retkeä saaristoon, Kallismaan remonttia ( en malta odottaa niiden lautalattioiden esille repimistä ! ), parit kivat tärskyt, mahdollisesti pieni Helsingin matka, marjojen poimimista ja lasten kaitsemista. Mitään en ole laskenut ilmojen varaan, en kerta kaikkiaan uskalla yhtään luottaa siihen, että aurinkoa tänä kesänä saataisiin. Plääh, mutta minkäs teet.

***

Kiitos teille ihanille kaikista kommenteistanne ja sähköpostiviesteistänne !  Kyllä tämä tästä, pitää vain funtsia muutamaa juttua perusteellisesti. Bloggaaminen sinänsä ei tylsistytä yhtään, lähinnä sisällön tuottamiseen liittyvää kriisiä poden. Mutta näitä tulee ja menee, jatkossakin. Koittakaamme kestää ! :)

Kivaa viikonloppua kaikille ! Tämä lähtee kohta kavereiden luokse grillaamaan ja nauttimaan pari lasia kuohuvaa. So long ! 

26 kommenttia:

 1. Ihanua ruusukuvia!

  Selailin tässä blogiasi ja tietty pakko oli selata asukuvat läpi. Todellä tykkään suun tyylistä, yksinkertaista mutta tosi harmonista! Muutenkin kiva blogi ja tästä huokuu kiva fiilis :)

  Saara
  http://saaratikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Vaikka naurattaakin tuo yksinkertainen, musta kun tuntuu, että rönsyilen joka asiassa ! :D

   Poista
 2. Ihanan herkkä pionisydänkuva!

  Lorvittelu kaikissa muodoissa on sallittua loman aikana, ja sitä olen toteuttanut yhden viikon. Hyvältä kuulostavat suunnitelmasi.

  Joten oikein antoisan kivaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti lorvitellaan, kyllä vain ! En edes ajattele mitään kaappien siivoamista tai autotallin perkaamista ! ;)

   Kiitos :)

   Poista
 3. Kauniita pionikuvia!

  Ihanaa lomaa. Nauti. Olet sen ansainnut. :)

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa ja toivottavasti edes vähän aurinkoistakin lomaa! Ja varovasti käden kanssa, juuri sain omani kuntoon ja kestikin neljä viikkoa kun en malttanut antaa olla kunnolla levossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa ja aurinkoista, sitä minäkin toivon ! Silloin olisi ihan täydellistä.

   Käsi varmasti paranee levolla ts. sillä, että en tee oikeita töitä. Remppapuuhat ja sen sellaiset eivät kuulu niihin ! ;) Mutta kyll vain, monesti juuri se malttamattomuus vain pitkittää asioita.

   Poista
 5. Hyvää lomaa! Olit ottanut niin kauniit kuvat, todella puhuttelevat. Voi, kyllä se aurinkokin tulee esille. Mun tilanne on päinvastainen: jokainen päivä jolloin aurinkoa EI näy on juhlapäivä. Muuten ulos kärventyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nii-in, ymmärrän hyvin tuon auringossa kärventymisen ongelman. Mulle riittää plus kakskyt ja puolipilvistä, ei tosiaan tarvitse olla hellettä. Liian kuumassa ei jaksa mitään !

   Poista
 6. Oi, pioni, mun lemppari!
  Hyvää lomaa!!

  VastaaPoista
 7. Petriina, olisit meilannut mulle siitä blogikriisistäsi: Olisin neuvonut ja voimaannuttanut sinua, antanut uusia ideoita etc. Olen hukannut kaikki vanha sähköpostit siinä kun kone viimeksi kaatui ja kaikki meni uusiksi.

  Älä nyt mieti keliä, vaan nauti! Me ainakin grillataan ja syödään terassilla ja käydään kaupungilla syömässä ja puutarhaillaan ja kaikkea, vaikka tulisi rakeita. Onneksi on untuvatakki;-) Minua ei kyllä yhtään palele: Olen aina kesäkuun 1. päivästä alkaen paljain säärin ja pieni mekko päällä. R. on ollut nyt viikon lomalla ja meillä on jo etupiha laatoitettu uusiksi, tehty yhdet pitkät puutarhatasojen väliset raput etc. Huomenna saapuvat nuoret ja sitten taas grillataan ja syödään;-)

  Tykkään hirveesti, jos sulla on ruokia ja niitä sun hyviä kuvia, vuodenaikajuhliin liittyvää, rätei ja lumpui, vähän kauneutta ja matkoja, joskus joku kirjakin etc. Ei minusta kuulosta pahalta...Huomasithan, mikä kuva on nyt mun oikeassa palkissa: Se vaan on niin tätä suvea sataa tai paistaa.

  Lumoavaa lomaa ja antakoon se sinulle, mitä ikinä keksitkään siltä toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena. Sekalaisella linjalla varmaan jatketaan, vaikka olenkin miettinyt ruokabloginkin aloittamista. Yritän houkutella miestä mukaan, toistaiseksi huonoin tuloksin... Ja huomasin kuvankin, ihan sinun näköisesi valinta ! :)

   Yritän olla miettimättä keliä, vaikka kyllähän tuo joka aamuinen sateen ropina vähän tunnelmaa pilaa, ei voi mitään. Paljaat sääret ja pieni mekko on just täydellinen kesäasu, sellaisessa nyttenkin istun !

   Poista
 8. Hyviä lomaviiliksiä ja muista ottaa se rentoutunu ilime :)

  VastaaPoista
 9. Todella ihanat kuvat!

  Oikein rentouttavaa lomaa, toipumista kädelle ja voima-ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Käsi toipuu kyllä, muutamassa päivässä se on varmasti parempi.

   Poista
 10. Erinomaista lomaa!! Äh, mulla se on jo puolessa välissä. Pitäisköhän tästä ahdistua :)
  Jos kriiseilystä toipuisi loman aikana? Plus mun mielestä sun blogi tällaisena erilaisia aiheita käsittelevänä on just niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä ahdistua, vaan nauttia täysillä siitä lopusta ! Saitko muuten mun meilin ?

   Joo, toivun mä :) Ja kiitos <3

   Poista
 11. Ihanat pionikuvat! Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Pionit ovat tosiaan kauniita. Loma alkoi, sataa... yyh.

   Poista
 12. Hei,
  Sinulla on ihana blogi! Minä käyn samanlaista kriisiä omastani, vaikka minulla ihan pikkublogi onkin -ja siitä ehkä kriisikin. Kriisi tyrehdyttänyt kirjoittelun kokonaan. Sun ei tarvi muuttaa blogiasi ollenkaan, ihana juuri tällaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ! :) Ymmärrän hyvin tuon kriisin blogin pienuudesta, kyllähän sitä kävjöitä pitää olla, jotta homma tuntuu mielekkäältä. Valitettavasti nykyään on vaikea tuoda oma blogia esille, niitä kun riittää pilvin pimein. Tsemppiä kuitenkin !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !