sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

ALEMEKOSSA


Tänään on ollut sen verran kesäisempi ilma, että eilisen farkut + neuletakki yhdistelmän sijaan olen voinut hengailla tässä H&M:n kesämekossa. Mekko on toistaiseksi ja toivottavasti ainoa aleostokseni tänä kesänä, Kallismaalle kun riittää hankittavaa monen vaateparren edestä.

Mekon nappasin mukaani jo parisen viikkoa sitten H&M:n myymälästä. Olin katsellut sitä jo pidempään, mutta en ollut saanut ostopäätöstä tehtyä jostain syystä. Alkuperäinen hinta 25 € oli aika vaatimaton sekin ja alessa tämä oli muistaakseni hassut 10€ tai jotain sellaista.  Mekko on monikäyttöinen kuten tämäkin, siinä on leveä ja joustava vyötärökaitale, joten mekon voi nostaa ylös midimittaiseksi tai laskea alas maximittaan. Molemmat vaihtoehdot on testattu ja hyväksi havaittu.6 kommenttia:

 1. Hyvin kätevä! Ja kauniskin...

  Kaipaan aina suvella tällaisia ihan omalle kotiterassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä malli on tosiaan hyvin kätevä. Ja se on sininen ! ;)

   Ja omalla terassilla minäkin tätä pidän, kovalla helteellä ehkä muuallakin.

   Poista
 2. Komppaan Leenaa, kaunis ja kätevä mekko. Pitäisiköhän suunnata H&M:lle... Tein tosin päätöksen, etten osta tänä kesänä yhtään vaatetta, koska innostuin tässä viikolla tekemään aleostoksia (mm. Noa Noaa, Odd Mollya ja "ihan vaan" Lindexin vaatteita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, tuollaisia päätöksiä mnäkin teen vähän väliä ;) Mutta nyt olen pysynyt lujana, Traderasta olen ostanut jotain, mutta tämä on ainoa "oikea" ostos.

   Mekko oli alessa jo pari viikkoa sitten, mahtaakohan löytyä enää ?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on nytkin päällä, niin kiva se on !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !