sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

FARKKUMAKSI


Tällaiset " farkut " löysin taannoisella ostosreissullani . Tai itse asiassa sisareni löysi, mutta hän tyrkkäsi saaliinsa minun syliini ;) Mekko oli kivassa alessa, -70 % ovh:sta.  Jotain tällaista on ollut mielessä alkukesän muutenkin, joten ostopäätös oli varsin helppo tehdä, vaikka niitä housumaisia farkkuja olinkin hakemassa.  Mekkoon pätee samaa kuin tuohon huiviinkin, en oikeasti tarvitse yhtään mekkoa, tätäkään siis, mutta juuri tällaista minulla ei ole ollut. Ei kovinkaan hyvä perustelu, muttamutta... Sateisen sunnuntain asuun kuuluu valitettavasti myös neuletakki ja huivi, siinä hellemekkotarkoituksessa en ole tätä saanut pidettyä kuin kerran. Hellettä toki ei ollut silloinkaan, mutta tarpeeksi lämmintä ja aurinkoista kuitenkin.

Mekko ja huivi Esprit, laukku Mulberry, neule Odd Molly ( 2ndhand )

P.S. Muita Instagramiin hurahtaneita ?


10 kommenttia:

 1. Voi ei. Tämmöstä mäki oon etsiskellyt tänä kesänä. Tarvetta ei periaatteessa olisi mutta olenkin sanonut että pitkältä vois laittaa muut kiertoon jos sais tommosen kivan maxihameen. :) Ai oliko toi mekko? No ihana ostos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan ihan Espritin mallistosta, sitä ainakin myydään monessa paikassa ! Maksit on kivoja, ainakin nyt kun tällainen viileämpi kesä. :)

   Poista
 2. Nätti mekko! Pistäydy kylässä, siellä on sinulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Palaan haasteeseen paremmalla ajalla !

   Poista
 3. Ihana mekko ja vielä teit selvää säästöä isolla alennuksella! :) Juu-u, Instagramiin olen koukuttunut enemmän kuin laki sallii, niin kuin siellä jo törmättiinkin. Ihan mahtava keksintö, tulee kuvia napsittua nykyään paljon enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, säästin monta kymppiä ! ;)

   Oli kiva törmätä siellä(kin) :). Mun pitää vähän rajoittaa innostustani. Harmittaa vain, että olen ladannut sen yli vuosi sitten puhelimeeni, mutten perehtynyt siihen kuin nyt. Aika kiva ja koukuttava juttu !

   Poista
 4. Hei,
  On niiiin kiva ja inspiroivaa lukea ja katsella blogiasi !!!
  Asupostaukset ovat edelleen parasta !
  Instatgram kiehtoisi, en vaan osannut sinne kirjautua. Tiedätkö sinä, onko sinne kirjauduttuessa oltava tietynlainen sähköpostiosoite?
  Minun mbnet.fi ei ollut kelvollinen ..? En tiedä.
  Voiko ne Instatgram kuvat sitten siirtää I Photoon puhelimen synkronisoidessa koneeni kanssa normaalitapaan vai onko se jo monimutkaisempaa ?
  Onko sinullakin Macin kone ?
  Kiitos, jos jaksat vastata... ja auttaa, kun instatgram-kärpänen on purrut, mutta en pääse eteenpäin...
  Tiina

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Ja erityisen kiva kuulla, että tykkäät asupostauksista. :)

  Latasin oman Instagram-ohjelman jo edelliseen puhelimeen ja olinkin rekisteröitynyt silloin, joten en osaa oikein auttaa. Mulla on ihan hotmail-osoite käytössä ja se ainakin toimii. Mutta en pystynyt loggautumaan sisään siihen kuvanjakopalveluun, ennen kuin päivitin iPhonen. Samalla latasin myös maksullisen ohjelman, joka sallii kuvien jakamisen Facebookissa ja Twitterissä esim. Hintaa oli alle euro. Sen jälkeen sain jaettua kuvat myös Instagramin kautta, mutta se saattoi hoitua sillä päivitykselläkin. Olen tosi huono kaikissa näissä teknisissä jutuissa ja teen kaiken kantapään kautta. Huoh.

  Kuvat tallentuvat puhelimeen myös ja ne voi siirtää ihan normaalisti koneelle. :) MacBook on käytössä.

  Toivottavasti tästä oli jotain iloa !

  VastaaPoista
 6. Hei ja Kiitos!!!
  Muistatko sen maksullisen ohjelman, jonka latasit- jolla voi jakaa kuvia myös Instagramin kautta...Oliko se ohjelma App Storesta ostettu ?
  ihania juttuja on maailmassa, mut kun en osaa käyttää !! ;D
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään kiittämistä, en ole kovinkaan pätevä näitä neuvoja antamaan ! :D App Storesta ostin joo, mutta nyt huomasin, että siellä taitaa olla samainen ohjelma riisutumpana ladattavissa ilmaiseksi ;) Laita hakuun Instagram, niin saat kaikenlaisia kivoja ohjelmia mm. kuvankäsittelyjuttuja ja muita siihen liittyen. Osa on maksullisia, osa ilamisia.

   Nii-i ! Olen itsekin ihan tumpelo ! :D

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !