sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

ROMUSTA AARTEEKSI ELI RUOKAPÖYDÄN AIHIO


Sarjassamme postauksia romuromantiikan ystäville: navetan perimmäisestä nurkasta löytyivät nämä aarteet . Vanha leivinpöytä ja pari yhtä pitkää pätkää sileää lankkua ( lattiaa ? ) näyttivät niin hyviltä, että testasimme niitä parin pukkijalan päälle. Jees. Tuleva ruokapöytä, joko Kallismaalle tai kotiin. Mäntysuopaa ja kuuraus juuriharjalla sekä vähän korkeammat jalat alle, se on siinä.

***

Kuvissa näkyy ruokapöyän aihion lisäksi myös sitä todellisuutta, jota blogeissa monesti peräänkuulutetaan. Ihan helkkaristi linnunp***aa ja kuutioittain ryjää. Tänään raivailimme navettaa hiukan, sehän on tarkoitus purkaa osittain ensi keväänä ja siksikin tyhjennämme sitä. Lisäksi sisäinen feng shuini ( tai joku sellainen ) vaatii romujen kippaamista jätelavalle, ihan mielenrauhan vuoksi. Toki aarteidenetsintä on myös tärkeää, mutta valitettavasti nyt on myönnettävä, että roskisosasto vie tässä kohteessa voiton. Kaikenlaista mielenkiintoista sitä onkin säilytetty, mm. viisi ruosteista potkukelkkaa, joista jokaisesta on jäljellä noin yksi kolmasosa tai jotain. Huoh.10 kommenttia:

 1. Mahtava löytö jälleen kerran:) Pöydästä tulee ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee ! Eikä tarvitse kuin keksiä paikka sille ;)

   Poista
 2. Nomuttahei! Mulle kelpaisi ihan samainen. Aarteet on parhaita just tuollaisista paikoista löydettynä. Tiedätkö, kaikista näistä realitykuvista huolimatta, tuo teidän projekti vaikuttaa niin ihanalta :D Viiraakohan mulla...
  Sisäistä feng shuita yritetään täälläkin saada järjestykseen. Olen vihdoin ja viimein saanut mun miehen ylipuhuttua kaatiskuormaan (meidän omasta varastosta). Jos sais sinne tilaa... Sen sijaan, että rakennetaan lisää säilytystilaa, ajattelin, että voitais ennemminkin panostaa rojujen hävittämiseen.
  PS. Kuvia tulee! Ihan pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mulla viiraa sitten ainakin, koska koetustakin realitysta huolimatta mun mielestä tämä projekti on ihan parasta ! ;)

   Ihan järkevä ajatus tuo ylimääräisen hävittäminen. Monet toivovat usein vain lisää tilaa ja lisää säilytystilaa, vaikka tosiasiassa just toi on oikea metodi. Tosin olen huomannut, että tavaran hankkiminen on huomattavasti helpompaa kuin siitä eroon pääseminen.

   Kiva ! Odotellessa ! :)

   Poista
 3. Upea pöytä siitä tulee, kunhan kuuraa hiukan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan vähän vain... ;) Aika likainen se on paikoin kyllä.

   Poista
 4. Pientä fiksausta ja se on siinä!

  Meidän upein pöytä, pieni kolmejalkainen kahvipöytä, on pelastettu osissa äitini roskalavalta. R. hioi ja liimasi jalat kiinni, minä lakkasi, sillä pinta oli pakko käsitellä. Usein en tee vanhoille kaluille yhtikäs mitään. nyt sitä on yritetty ostaa minulta, mutta ei tulisi mieleenkään myydä. Pitäisi kerran kuvata se kunnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin !

   Mä haluan ehdottomasti nähdä kuvia ko. pöydästä ! :)

   Poista
 5. Onpa kiva löytö!! Noi lankut näyttää pikkasen ohuilta ollakseen lattiasta, mutta kuvakin voi toisaalta juksata tuossa paksuudessa. Pöydästä tulee hieno!

  p.s. otat vaan ne kaikki pöytämatskut joksikin aikaa teille kotiin sisään ennen rakentelua. Me lyötiin suoriltaan puuliiterikosteasta laudasta pöytä ja se vääntyili tosi tylsästi kuivuessaan sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä vinkki ! Nämä nimittäin ovat olleet siinä erittäin hvyin ilmastoidussa navetassa ties miten kauan... toivottavasti eivät mene kuivuessaan ihan kieroon.

   Uskon, että olet oikeassa ja lankku on tarkoitettu johonkin muuhun kuin lattiaan. Tuolla on muutenkin paljon puutavaraa, joiden käyttötarkoitusta voi vain arvailla...

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !