perjantai 25. toukokuuta 2012

MEDALJONKIMEKKO


Jiihaa, mahdun taas vanhaan lemppariini, medaljonkimekkoon. Tai mekkoon ja mekkoon, itse käytän tätä tunikatyyliin housujen kanssa. En ole oikein päässyt perille näiden kahden ratkaisevasta erosta, osaisikohan joku viisaampi valaista ? Tässä on ainakin taskut sivusaumassa, eikös se ole mekkomainen piirre kuitenkin ?  Omat mekkoni tarvitsevat kuitenkin vähän enemmän mittaa, jotta niitä tulisi pidettyä sellaisenaan

Viime viikonloppuiset pionit jaksavat kukkia edelleen. En tiedä mitä ihmeellisiä elvytystoimenpiteitä sisareni niille teki alkuviikosta, ne näyttivät nimittäin aika nuupahtaneille jossain vaiheessa. Olen siirrellyt niiden maljakkoa paikasta toiseen, pelkään nimittäin hurjasti sitä, että lapset särkevät tuon äidiltä perimäni lasikannun.


Bloppiksella olisi muuten nyt myynnissä yksi laukkuihanuus, Mulberryn Leah, joka kaipaa uutta ja rakastavaa kotia !

Neuletakki Odd Molly ( 2ndhand ), mekko Tommy Hilfiger, farkut Banana Republic, kengät Ash, laukku mulberry ( 2ndhand )

6 kommenttia:

  1. Oi, onko sulla tuo ihana Tenfold Knit puuvillaisena? Ostin saman mallin takin itselleni villaisena talviaikaan ja se on iki-ihana, mutta kesää kohti tuskaisen kuuma.

    Tuo medaljonkimekkokin on kaunis. Minun mekkoni kaipaavat aina hieman enemmän pituutta. :)

    T. Lumiompun Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko jättänyt nimestäsi Lumiomenan kokonaan pois ?

      Mulla on kaksi Tenfoldia puuvilaisena, tämä ja sellainen beige. Villainenkin on, mutta se toisaan on aika lämmin ! Joo, pidempiä mekkoja tänne myös !

      Poista
    2. En jättänyt. :) Olin vaan eilen "liikkeellä" toisella Google-tunnuksellani. Jostain syystä en voi olla kirjautuneena samaan aikaan Gmailin ja Bloggerin tunnuksilla, joten Gmaililla olen pelkkä Katja. :)

      Poista
  2. Juuri tällä hetkellä lukemassani Tarhapäivä-kirjassa yhtäkkiä 5v. tytön hoitajaksi joutunut mies selvitteli samaa "ongelmaa" ja sai vastaukseksi, että tunika on myös mekko mutta se päällä ei voi pyllistää ku takapuoli vilkkuu eli alle jotain peittävämpää :) Olen muuten vasta vastikään löytänyt blogisi ja tykkään tyylistäsi ja sisustusjutuista eli keep going!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, näinhän se varmaan on, että ei niillä juuri eroa ole !

      Ja tosi kiva kuulla, kiitos ! :)

      Poista
  3. Taisi olla lemppari asuni kuvassa!! Ihanan raikas! Ja noita kenkiä tuijottelen innokkaasti netin ihmeellisessä maailmassa...Ymmärtäisiköhän mies vihjeen synttärilahjan suhteen :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !