tiistai 8. toukokuuta 2012

VIIMEISIN SISUSTUSHANKINTA


Viimeisin sisustushankinta on pieni kalusteryhmä aamukahviparvekkeelleni. Olin aikeissa tilata tämän ulkomailta, mutta ihan sattumalta eksyin Vepsäläisen nettisivuille ja tajusin, että tällä kertaa tulee edullisemmaksi ostaa jotain täältä. Ryhmä on Emun arc en ciel ja se on juuri sopivan kokoinen, tarpeeksi pieni ja näppäräkin, sekä tuolit että pöydän saa taitettua kasaan. Materiaali on tukevaa terästä, kalusteet eivät ole ollenkaan sellaisia himpuloita, mitä siro rakenne antaa ymmärtää.

Kylmyyttä uhmaten laitoin kesäkukkiakin, vähän. Muratit ovat toistaiseksi aika risuja, mutta jospa ne siitä lähtisivät kasvamaan kuitenkin. Toivoo hän, onneton viherpeukalo.

edit. Linkki Vepsäläisen vaihtoehtoihin on tässä.


                                   12 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti. Meidän yläkerran parveke on aivan käsittämättömän huonolla käytöllä (jos lasten telttailua siellä ei lasketa), ei siellä tosin ole kalusteitakaan :D Tuollaiset kävisivät meillekin erinomaisesti! Ja ei muuten ole ollut näihin vuosiin kertaakaan edes yhtä kukkaa siellä... Hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tämän setin siroudesta ja helposta käsiteltävyydestä. Ja siitä, että näitä ehkä saa jatkossakin, toisin kuin esim. Ikean kalusteita... Yläkerran parvekkeet tuppaavat muuten olemaan tuollaisia, huonolla käytöllä olevia ! Tämä meidän isompi parveke on keskikerroksessa, jossa muutenkin vietämme paljon aikaa.

   Poista
 2. Meilläkin yläkerrassa iso parveke, jossa kyllä kalusteet, muttei koskaan ihmisiä... Mutta nuo sun uudet kalusteet ovat kerrassaan ihastuttavat! Näyttää erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkerran parvekkeet tosiaan saattavat olla just sellaisia... ei sinne jaksa könytä esim. kaffetarjottimen kanssa ! Mä en aio ylimmän kerroksen partsille laittaa edes kukkia,ei niitä kukaan huomaa edes kastella.

   Kiitos :)

   Poista
 3. Tosi kaunis setti - hienon löydön teit! Kelpaa tuossa aamukahvit nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa ! Enää ei tarvita kuin aurinkoinen vapaapäivä ! :)

   Poista
 4. Tyylikäs setti, sopii hyvin partsille. Mikäs tuossa olisi siemaillessa aamukahvia... Ja herranjeeee, miten paljon oot ehtinyt postata sillä välin, kun itse ei ole kerennyt blogeissa vierailemaan! Monta kivaa juttua oli ehtinyt tulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, viikossakin ehtii, jos joka päivä postaa jotain ! Toukokuun tavoite, vaikka voi olla, etten siihen ihan pääse !

   Kiitos :)

   Poista
 5. Hieno setti -kyllä tuolla partsilla kehtaa kaffeet juoda! Kesäkukat kun vielä lähtee kunnolla kukkimaan, niin se on avot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä kehtaa :) Mielellään vielä hyvässä seurassa !

   Huoh, noista kukkasista en kyllä tiedä. Saattaa olla, että ne jää just noin torsoiksi.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !