keskiviikko 16. toukokuuta 2012

SÄVY SÄVYYN


Karmeaa, miten oikea elämä haittaa kaikkea kivaa, kuten harrastuksia ( = bloggaamista ). Tosin, ihan mukavilla asioilla on tänäänkin liikuttu ( rasittavan ) työpäivän jälkeen, on kierrelty mm. puutarhamyymälöitä.  Löysin nimittäin aamulla työmatkan varrelta torilta ihania, pinkkejä pelargonioita, jotka huusivat seurakseen muutamaa murattia. Murattien hakuun lähdimme siis, ja samalla täydensimme pahasti puutteellista puutarhavälineiden valikoimaamme. Huomenna pitäisi puuhailla jotain kasvien parissa, tosin köynnöskasveja etu- ja takapihan rumien rakennelmien peittämiseen emme sitten aikomuksistamme huolimatta kuitenkaan hankkineet. Harkinnassa ovat villiviini ja jokin muu laji, joka pitää vielä tutkia tarkemmin. Omat hortonomiset taitoni ovat sangen hatarat, joten helppohoitoista sen olla pitää.Sovin tänään hienosti yhteen kukkapussukoitteni kanssa ;) . Kuvissa vilahtaa myös yksi uusista kirppislöydöistäni, Kaffen uusi puuvillainen neuletakki. Käsilaukun raahaamisen huomaa kuvista, toisen olkapään kohdalta neule on näköjään valahtanut hieman, se onkin tuollaista hiukan laskeutuvaa, raskasta neulosta muutenkin. 

***

En ole suinkaan unohtanut lupaamiani kaksisatasia ! Mielessä ovat, pitäisi vaan keksiä jotain kivaa ensin :)


8 kommenttia:

 1. Me ollaan oltu samoissa hommissa, nimittäin pelargonikaupoilla. Mun oli pakko saada sellaisia riippuvia. Niitä, joita on jokaisella italialaisella parvekkeella tai ikkunalaatikossa. Seuraavaksi mä ajattelin lannoittaa ne samanlaisiksi hybrideiksi, kun italialaisilla on. Siis sellaisiksi jättipuskiksi.

  Kävin vielä äsken heittämässä ne katoksen alle, jos kohta alkaa ukkonen ja sade ryskäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italialaiset riippuvat hybridipelargoniat kuulostavat ihanilta ! Mulle vaan tuli tenkkapoo, tajusin just, että pelakuut eivät tosiaan kestä sadetta kovinkaan hyvin eikä mulla ole tässä asunnossa oikein hyvää paikkaa niille ! No mutta, ihanan värisiä ne ovat ainakin. Terassi on muuten aika synkkä väreiltään, mustaa ja harmaata, joten kirkkaita kukkia tarvitaan.

   Poista
 2. Onpas kauniit värit! Tuota huiviasi voi vain ihailla ja neuletakki on tosi kivannäköinen.

  Mä aloin funtsia tänään tosissani pelargonioita. Tämän vuoden ensimmäiset kukat ovat jo kuolleet. Muistin, että postilaatikolla oli yksi vuosi syvänpunaisia pelargonioita ja ne kestivät pitkään. Pitääpä hiippaille kaupoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki ja vaaleansininen on tosiaan aika herkullinen yhdistelmä ! Neuletakki ei ehkä ole ihan edukseen näissä kuvissa, mutta se on tosi kiva matskultaan ja malliltaan, sellainen ihanan rento.

   Pelargoniat varmaan menestyy teidän ilmastossa hyvin !

   Poista
 3. Mulla on yksi vaaleanpunainen pelargoni ja siirtelen jatkuvasti sen paikkaa, kun en tiedä mihin sen laittaisin. Mut puutarhan laitto on ihanaa. Harmi, kun mulla(kaan) ei ole oikein mitään tietoa ja taitoa. Aina pitää mennä yrityksen ja erehdyksen kautta... :/ (turhaa rahan- ja ajanhukkaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kasvit ovat tosi kalliita ! Pelkkiin kesäkukkiin saa uppoamaan vaikka kuinka paljon... onneksi meillä on kotona tosi pieni piha. Kallismaa on sitten asia erikseen, just tultiin sieltä risusavotasta... huoh.

   Poista
 4. Ihana huivi. Mistä se on kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on Odd Mollyn ja olen ostanut sen Arlandan kentältä tuossa noin kuukausi sitten :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !