perjantai 4. toukokuuta 2012

IHAN VIHREE


Vähän enemmän kevätväriä. Tämä silkkipaita sopii hyvin kevääseen värinsä puolesta, ruohonvihreää kun näkyy täällä tällä hetkellä joka paikassa.  Vaan kylmä on, vapun ballerinaulkoilutus on toistaiseksi ollut kevään ainoa sellainen, muuten olen pitäytynyt visusti tennareissa tai nilkkureissa.

Kumiankkaprojekti alkaa muuten kantaa hedelmää: mahdun taas näihin pari vuotta vanhoihin farkkuihin hyvin ! Jippii ! Parit tavoitefarkut odottavat vielä, sellaiset, jotka eivät anna periksi juuri yhtään. Sitten kun saan itseni survottua niihin joku kaunis  päivä, on tavoite saavutettu sillä saralla. Sitä odotellessa menen nyt tekemään halloumisalaattia ja otan sen kanssa lasillisen viiniä, ihan vain siitä ilosta, että on kevät !

Paita OXMO, vyö kirppikseltä, farkut Banana Republic, laukku Mulberry ( 2ndhand ), koru Etystä

* edit. kumiankkaprojektista voi lukea lisää vaikka täältä !

16 kommenttia:

 1. Tuo on yksi niistä vihreistä, jotka eivät käy minulle. Murretut vihreät ja oliivin vihreä taas ihan eri juttu.

  Mikä ihmeen kumiankkaprojekti: Paljasta heti;-) Minäkin haluan mahtua mun limenvihreisiin farkkuihini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin käyttänyt tätä yleensä kesällä, kun olen paremman värinen... kirkkaat värit ovat vaativia !

   Kumiankkaprojektiin laitoin yhden linkin, kaikki asiaan liittyvä löytyy kyllä tuosta sivusta "kumiankan" alta ! :D

   Poista
 2. Vihreä on ihana väri, raikas. Se on ihana oikeastaan aina, niin vahvana ja kirkkaana kuin murrettunakin.

  Ja onnea hienosti edenneestä kumiankkaprojektista! Olet kyllä halloumisi ja viinisi ansainnut. (Arvaa muuten mitä? Meillä on tänään lasten nukahdettua iltapalaksi paistettua halloumia, salaattia ja luomuviiniä. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään luonnossa vihreästä, mutta esim. vaatteissa tai sisustuksessa se on ollut vieras väri ihan viime vuosiin asti. Mutta tästä tykkään, se on raikas ! ja parista vihertävästä takista, joita olen nyt käyttänyt keväällä ahkerasti.

   Olen tosiaan herkkuni ansainnut ! Tosin olen muistanut syödä niitä koko ajan, en usko totaalikieltäytymiseen tässä asiassa ! :)

   Poista
  2. Heippa! :) Ihan tosi ihana vihreä ja näytät muuten tosi hyvältä!! Hyvä yhdistelmä muutenkin Mäkin olen haaveillut vihreästä koko tämän kevään, muttei yhtään ole vaatekaapissa vielä näkynyt...

   (vähän vaikeuksia jättää kommentteja mulla, tulee tyhmästi vastattua edelliseen kommenttiin, kait)

   Poista
  3. :) Kiitos kaunis ! Tämä vihreä on kyllä omakin suosikkini tällaisista kirkkaammista väreistä.

   Tuosta " lisää kommentti " -kohdasta tuosta alta saa viestin laitettua niin, että se ei ole vastaus aikaisempaan kommenttiin. Mä vaan haluaisin pitää tämän kommentointisysteemin käytössä, kätevää kun voi vastata suoraan ja erikseen jokaiselle. Tämä on kolmas kerta kun yritän tätä, aiemmin on tullut myös viestejä että kommentointi ei toimi, katsotaan miten nyt...

   Poista
 3. Onpa tosi kiva vihreä. :) Mulla jää usein vihreät pitämättä, vaikka olen niitä ostanutkin joskus (ja neulonut). Ja tsemppiä kumiankkaprojektiin, mahtavaa mahtua pienempiin farkkuihin yhtäkkiä tosta vaan :D

  VastaaPoista
 4. Meiju: ymmärrän hyvin, vihreä on varsinkin vaatteissa jotenkin "vaikea". Mulla olisi muuten yksi neulomisjuttu mielessä, otatko vastaan tilauksia ?

  Hahhah, ihan äkkiä se ei kylläkään ole tapahtunut, sen verran löysästi olen tämän proggiksen ottanut !

  VastaaPoista
 5. Apua, tilauksia kääk. Minkähän luontoinen neulomisjuttu se olisi? Jos on suht. pieni, niin ehkä voisinkin, tosin näitä omiakin projekteja tässä riittää ;). Mutta jos laitat vaikka meilillä (löytyy blogini sivupalkista) tarkempaa lisätietoa, niin harkitsen sitten pystynkö vai enkö pysty.

  VastaaPoista
 6. Hyvä yhdistelmä ja värit sopivat sulle. Ihan selvästi kumiankkaprojekti on voimissaan. Onnea!

  VastaaPoista
 7. Meiju: malli löytyy mun Pinterest-sivuilta ;)Taisin napata sen Tuialta.

  Leonida: kiitos :) Kumiankkaprojekti on voimissaan, vaikka välillä se ei ole kovinkaan aktiivinen...

  VastaaPoista
 8. Nätisti sopii sulle vihreä -hieno yhdistelmä! Vähän saat vielä väriä pintaan, niin tulee vielä näpsäkämpi yhdistelmä. Pidän myös ruskean yhdistämisestä tuohon väriin. Napakymppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän väriä pintaa joo, niin monikin vaate näyttää paremmalta !

   Poista
 9. Jos me nyt puhutaan samasta mallista, niin pakko kieltäytyä ainakin tällä hetkellä, mutta kiitän kuitenkin kunniasta. Vaikutti sen verran isolta ja pitkäkestoiselta hommalta ja vaatisi aika paljon suunnittelua ja mittailuakin, mikä voisi olla vähän hankalaa, kun asutaan eri suunnilla, että ainakaan tällä hetkellä en voi luvata. :/ Mulla on pari isotekoista omaa neule- ja virkkausprojektia tässä suunnitteilla, joten tuon aloituskin venyisi ainakin syksyyn. Niiden jälkeen voidaan ehkä katsoa uusiksi :). Oli kuitenkin tosi kiva malli ja ryhdyin tosiaan miettimään sellaisen suunnitteluakin eli periaatteessa olisin kiinnostunut ;). Itseäni ei vaan kietaisutyyppiset ratkaisut kauhean hyvin pue, joten siksikin olisi kiva suunnitella toiselle (puhutaanhan me samasta mallista?). Mutta, kuten sanottu, nyt en millään ehdi, aikaisintaan syksyllä ehtisin EHKÄ aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutaan samasta mallista :) Ymmärrän hyvin, että sulla on muita projekteja :) Palaa asiaan, jos kiinnostaa !

   Poista
 10. Haa, nyt tajusinkin, että siihen on valmiit koko-mitat ja ohjeet olemassa, kun se on Rowanin malli, eli suunnitteluaika olisi lyhyt - ei vaatisi kuin mallitilkun teon. :) Mutta palaan syksyllä, jos ehdin, nyt ei vaan pysty. :/

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !