sunnuntai 27. toukokuuta 2012

MAXIMaksihame kuuluu ehdottomasti kesään. En ole nimittäin keksinyt, että mitä muita kenkiä kuin läpsyjä sen kanssa voi / kuuluu pitää... Hame on ostos viimekesäiseltä Italian reissulta. Se on siitä kiva, että siinä on leveä joustokaistale vyötärönä. Hameen voi siten nostaa myös helposti ylemmäs, jolloin siitä muotoutuu vyön kanssa kiva midi-mittainen mekko. Midi-mitta vaan vaatii vähän enemmän aurinkoa tällä hetkellä erehdyttävästi siskonmakkaroita muistuttaville säärilleni. Tällaisia päiviä vain lisää, sillä sekin ongelma sitten ajan kanssa korjaantuu ;).

Hame Benetton, paita Free People, läpsyt Ugg, laukku MK

10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää - mä vaan oon niin lyhyt, että pitkät hameet ei oikein ole mun juttu - yksi kiva maksimekko mulla on kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän pituus on eduksi tällaisia vaatteita käytettäessä. Mutta mun mielestä pitkä hame menee hyvin lyhyemmällekin !

   Poista
 2. Samaa mieltä tuon kenkälinjauksen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ollut tähän asti, mutta kiitos Helenan, aion kokeilla tennareita myös !

   Poista
 3. Valkoiset tennarit. Tai sitten herrainkengät, vaikka jotkut kuviolliset, raidalliset, zebra...loisivat kivaa kontrastia maxihameeseen, tai varsinkin maksimekkoon. Mutta läpsyttimet taitavat olla se mutkattomin ja mukavin valinta :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis hyvän tuulen blogi sinulla täällä, heti hyppään lukijaksi, parhain terveisin kammarin Lovviisa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ! Kiva, että löysit tiesi tänne ! :)

   Poista
 5. Kiva pusero ja kiva asukokonaisuus. Toivottavasti aurinko palaa pian takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja toivotaan, nytkin sataa vettä. Plääh. Jotenkin vaikea asennoitua siihen, kun oli jo pitkään niin kaunista !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !