maanantai 14. toukokuuta 2012

LENTÄVÄ MATTO PART IIPunaisten mattojen pakkomielle jatkuu. Toinen punainen lentävä matto kotiutui luoksemme eilen ja se löysikin heti paikkansa yläkerran pikkuaulasta. Oikeasti kaavailin tätä makuuhuoneeseemme ikivanhojen lampaantaljojen tilalle, mutta ehei, lentävä matto pysähtyi sopivasti juuri ennen makuuhuonetta ja parkkeerasi. Kiikutin sitten keittiön maton makkariin koemielessä ja sinnehän se jäi. Ketjureaktio: keittiö tarvitsee uuden maton. Ihan hirveä harmi, tällaisia mattoja on kauhean tylsä etsiä ja hankkia ;D.

Enpä muuten olisi uskonut pari vuotta sitten, että innostun paloauton punaisesta sisustusmielessä. Tänään kuitenkin pötköttelin uuden maton päällä ja juttelin sille, niin suloinen se mielestäni on. Outoa. En ole keksinyt diagnoosia tähän punaisten mattojen vimmaan, vielä.

Outoa on mielestäni myös se, että yhtä hammastani särkee aina silloin kun olen itse päivystysvuorossa.  Hoitajani patistelee minua hammaslääkäriin, kun kuulemma toistuvasti valitan samaa vaivaa. Diagnoosi on kuitenkin tässä tapauksessa helppo : luulotauti. Ei siis tarvetta toimenpiteisiin. Keskityn vain niihin mattoihin, kuten vaikkapa tänään.13 kommenttia:

 1. Lentävät matot ovat mahtavia, punaiset eritoten :)
  Ja hei, kaikki erityisen hienot ja kauniit ihmiset tuntevat olonsa kotoisimmaksi juuri punaisella matolla. Ei yhtään outoa siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen on jotenkin mielettömän kaunis ja syvä väri. Ja eihän lentävä matto VOI olla kuin punainen ;)

   Hihii, just näin ! Kiitos ! ;)

   Poista
 2. No jopas on pirteää! Ja intohimoista punaista :) Vaude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös mattorakkaus, tuollaisiin mattoihin. Mutta toi sun punainen on kyllä erityiskaunis.

   Poista
  2. Sini: aika hassua, mutta mun mielestä tämä ei ole oikeastaan pirteä, se on paikallaan aika tumma ja arvokas jotenkin. Mutta olen värivalinnasta noin periaatteessa vähän yllättynyt ;) Toi intialainen mir-mattokin on paljon tummempi.

   Pinkki: mulla on jo pakkomielle tämäntyyppisiin mattoihin. Punaisiin. Ja sellaisiin ruusukelim-mattoihin. Löysin pari potentiaalista eilen hammassärkyä potiessani. Huoh.

   Poista
 3. Jotenkin ihan sattumalta eksyin tänään Carpet Vistan sivuille, jossa olen jo vuosia sitten käynyt kuolausretkellä. Saattaa olla, että joudun palkitsemaan itseni lentävällä matolla sitten, kun kosteiden tilojen remontti kaikkine sivujuonteineen on ohitse. Vahvistit ainakin tuntemuksia siihen suuntaan... :)

  Saatan kyllä joutua hankkimaan jonkun muun kuin punaisen. Onneksi turkooseja mattoja ei liiemmin ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta palkitset itsesi :D Carpet Vistan sivuilla kävin minäkin eilen, edellispäivänä ja sunnuntaina... Värivalikoimaa ei tosiaan ihan hirveästi ole, olen kyllä nähnyt jossain turkoosi-oranssin ( kuvakin on tallessa jossain ), se oli älyttömän hieno !

   Poista
 4. Ihanat matot! Sulla on empaattinen hammas:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Aww, tosiaan ! :D Ja ihan luvan kanssa saan vielä hankkia yhden !

   Poista
 6. Oikein juttelit sille! Söpöä! ;))) hih. Ja ihana on kyl matto!!! Mun mummilassa oli sellaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin joo ;) Lupasin sille kaverin ! Vanhat matot on ihania, varsinkin isovanhempien sellaiset !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !