sunnuntai 26. helmikuuta 2012

VIIKONLOPUN SATUNNAISET

 

Rentouttava hiihtolomaviikko alkaa olla takana. Pidennetty viikonloppu Helsingissä oli lomaviikon kohokohta. Hauska Lelun lumo -näyttely, hurmaava CoppéliaIndiedaysin Fashion Market ja  herkullinen blinibrunssi viehättävässä seurassa takasivat hyvän fiiliksen. Mukavaa oli, mutta kotiinkin oli toki ihana tulla.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ! Itselläni on kovastikin ohjelmaa ensi viikolle, poikkeuksellisen paljon jopa. Ja huominen on takuulla takkuinen päivä, paluu lomalta arkielämään on aina yhtä ankeaa, vaikka miten rennosti sen yrittäisi ottaa. No, parin päivän kuluttua ollaan taas ihan kuin ei olisi koskaan lomailtukaan, äkkiäkös siihen normaalirytmiin taas sopeutuu, varsinkin tällaisen lyhyen breikin jälkeen. Seuraavaa lomaa odotellessa...

5 kommenttia:

 1. Hei!! Löysitkö mitään fashion marketilta? Minä en... Kävitkö siellä kirppiksellä tänään? Minä en sitten jaksanutkaan käydä...

  VastaaPoista
 2. Harmi vain, että vasta tänään täällä Helsingissä paisteli aurinko! Kertomasi ja kuvien perusteella olet viettänyt kivan viikonlopun.:-) Itse kävin myös Fashion marketissa ja mielestäni näitä tällaisia pitäisi järjestää ehdottomasti enemmän. Löysin Jukka Rintalan kauniin hiuspannan, mutta mielestäni 129€ oli "pikkasen" liikaa, vaikka olenkin aika assa-friikki. Hiano se oli!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja maanantaita -siitä se arki taas lähtee rullaamaan! Kai. ;-)

  VastaaPoista
 3. BagMiss: ostin nuo toiseksi ylimmät rintakorut Minnalta :) Muutakin kiinnostavaa löytyi, erityisesti juuri tuosta Minnan putiikista, vaan olin hetkeä aiemmin käväissyt Womenassa, joten se en ostanut muuta. En käynyt tämän päivän kirppiksellä minäkään. Ensi kerralla sitten !

  Himoshoppaaja: joo, olen samaa mieltä siinä, että tuon tyyppisiä tapahtumia voisi järjestää enemmänkin.

  129€ hiuspannasta kuulostaa tosiaan aika paljolta ! :O

  Kai se siitä sitten. Ei taida olla vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
 4. Oi, te kävitte katsomassa Coppelian. Oliko sinulla tytär mukana ja jos oli, niin mitä piti baletista? Mietin itse, että olisi ihanaa mennä balettiin eskaritytön kanssa.

  Ihania viikonlopputunnelmia kaikkinensa!

  VastaaPoista
 5. Katja: olin tällä kertaa baletissa ystäväni kanssa. Baletissa oli kolme näytöstä, joista ensimmäinen ei oikein auennut. Oman arvioni mukaan ei ehkä ihan eskarilaisen esitys, mutta kyllä siellä nuoria neitejä näytti olevan :)

  Viikonloppu olikin ihana <3

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !