sunnuntai 12. helmikuuta 2012

ODD MOLLY EASY V-DRESS


Sinistä ja pitsiä, ei mitään uutta siis. Tietystä koristeellisuudestaan huolimatta tämä mekko on sopivan simppeli kotiasuksi, ohut, pehmoinen ja joustava. Tosin meillä on ollut sen verran viileää sisällä, että avuiksi on tarvittu alusmekkoa, sukkiksia ja neuleita, mutta lämpimämpään vuodenaikaan mekko menee toki sellaisenaan. Yli kolme vuotta vanha luottomekkoni alkaa olla tiensä päässä, niin paljon olen sitä pitänyt, joten tällaiselle mukavalle ja helpolle yksilölle on tilaa. Väri on indigo, tuollainen haalistunut sininen. Materiaali on aika löröä ja joustavaa, tässä mallissa koon kanssa ei ole niin tarkkaa.


Mekko Odd Molly, liivi kirppikseltä, alusmekko Cream, poncho Benetton.


En ole muuten aiemmin tajunnutkaan, miten paljon mielipiteitä nämä vaatepostaukset jakavat ja millaisia niitä tekevät ihmiset oletettavasti ovat.  Tämä yksi ihminen rakastaa kaikkea kaunista ja vaatteet ovat osa arjen estetiikkaa, samoin kuin vaikka sisustus, ympäröivät maisemat ja ruokakin osittain. Oma filosofiani on, että välttämättömän kannattaa olla kaunista, koska sitä joutuu katselemaan niin usein ja niin paljon. Pitääkö ylipäätään mistään edellä mainituista asioista blogata on tietysti kysymys, jota minäkin pohdin aina aika ajoin. Asioiden jakamisella on omat puolensa ja toistaiseksi olen plussan puolella omassa kirjanpidossani tässä asiassa, vaikka välillä tuleekin epävarmoja hetkiä tämän homman järjellisyydestä ;-)

Oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille ! Itse odotan jo nyt perjantaita ja alkavaa hiihtolomaa, ensimmäistä sellaista varmaan kahteenkymmeneen ( huh, ei kannattaisi laskea ! ) vuoteen.

14 kommenttia:

 1. Petriina, nyt tuo sininen mekko minulle! Se on niin kaunis ja minä olen HULLUNA PITSIIN.

  Petriina, sun pitää muistaa, mitä Armi Ratia on todennut:

  "Ainoa velvollisuus on kauneus, ainoa todellisuus on uni, ainoa voima on rakkaus."

  Minäkin pidän kauniista, mutta ostan vaatteita hyvin harvoin, sillä hankin niin laadukasta ja tyyristä, että käytän sitten 10 vuotta hametta kuin hametta. Vaihtelunhaluni näkyy puutarhassa, mutta kauneuttahan minä sielläkin vaalin.

  Niin hiihtolomalla, mutta minä minä en ole ollut millään lomalla VIITEEN vuoteen eli siitä hetkestä kun koiruutemme nivelrikko todettiin. Tämän projektin minä aion viedä loppuun. Hänen Majesteettinsa on sen ansainnut.

  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, tiedän puun jossa näitä kasvaa ;-)

   Muistanhan minä. Ja kauneuden näkeminen on etuoikeus.

   Vaihtelunhalu on minullakin se ongelma. Pätee niin vaatteisiin, ruokiin, kirjallisuuteen kuin kosmetiikkaankin. Huoh.

   Kiitos !

   Poista
 2. Ihana mekko ja sopii hyvin yhdisteltynä liiviin ja neuleisiin. Hienoa, että teet vaatepostauksia. Itse ainakin tykkään :) Ja tuo Armi Ratian lausahdus on myös yksi omista motoistani. Ja hei, hyvää lomaa!! Mulla just loppu... PS. Oisko sulla siitä turkoosista kuistista kuvaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis turkoosista kuistista kuvia ! Laitan niitä tänne jossain vaiheessa :-)

   Kiva kuulla :-) Ja siis teen niitä jatkossakin, kunhan vain välillä ihmettelen, että mikä niissä nyt on niin harmittavaista joidenkin mielestä.

   Poista
 3. Ihana mekko; sopii sinulle loistavasti! Minä tykkään kyllä näistä vaatepostauksista, vaikka itse en niitä tee. Olen esteetikko ja tykkään kaikesta kauniista, oli se kaunis missä tahansa. :)

  Haleja sinulle ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, katselen mielelläni mitä tahansa kaunista :-)

   Kiitos !

   Poista
 4. Mäkin tykkään sun vaatepostauksista, koska tyylisi on selainen, jonka itselleni haluaisin. Mielellään siis imuroin ideoita.

  Kaunis on mekkosi! Itselläni on tällä hetkellä kotikäytössä sellainen indigon värinen Creamin napakka farkkumekko, joka tullee taatusti kulumaan puhki käytössä. Paras vaatteeni vuosikausiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ideaimuri ! Juuri tuon vuoksi minäkin mielelläni katselen oikeiden ihmisten oikeita asuja, sellaisia missä yhdistellään kaikenlaista, myös jotain vanhempaa. Muotilehdissä releet ovat aina sitä uusinta uutta, niiden tutkiminen ei jaksa innostaa loputtomasti ( jos ollenkaan ).

   Creamilla on kivoja vaatteita. Yritän täällä just hillitä itseäni etten ostaisi mitään ennen ensi viikon Helsingin reissua !

   Poista
 5. Petriina, sulle on jotain blogissani;-)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis mekko! Itse en jaksaisi seurata "pelkkää" vaateblogia, mutta sinulla on paitsi paljon muitakin aiheita myös niin upeita kuvia ja tekstejä, että kyllä niitä kärsii lukea ;). Jos joku ei tykkää, ei sitten klikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos kärsii ;-) Tykkään itsekin lueskella kaikenlaista sekalaista, vakavaa, kevyempää ja kaikkea siltä väliltä. Sellaistahan tämä elämä muutenkin on. Tykkään itsekin mekosta tosi paljon ja väri yllättävän hyvä, menee tummien farkkujenkin kanssa hyvin.

   Poista
 7. Joo, muotilehdet jaksaa kiinnostaa vain sen hetken, mutta "tavallisten ihmisten" pukeutuminen on sitä kaikkein kiinnostavinta materiaalia. Niissä on persoonaa ja ajatusta. Enkä muutenkaan jotenkin tykkää siitä ajatuksesta että muotilehdissä ne tyylit on stailannut joku "stailaaja", ne asuthan on silloin sen stailaajan näkemyksiä muodista, ei oikeita oikeiden ihmisten asuja.
  Kitisijät saa kitistä, minä ainakin katson mielelläni kaikenlaisten ihmisten asukuvia :D

  VastaaPoista
 8. Rhia: no juuri näin , molempiin ajatuksiisi :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !