tiistai 14. helmikuuta 2012

EHDINPÄS !


 Ehdinpäs sitten kuitenkin tänne toivottamaan hyvää ystävänpäivää ! Lämmin kiitos teille kaikille, jotka täällä käytte. Jokainen lukija, käynti ja kommentti ilahduttaa suuresti, joka päivä  . 
Blogiluetteloni on muuten muokkauksen alla. Poistin vahingossa vanhan kokonaan (  alunperin aikeeni oli vain poistaa pari häntäpään blogia, jotka eivät ole päivittyneet aikoihin )  ja nyt kasaan sitä uudelleen . Seurailen blogeja kyllä pääsääntöisesti Bloggerin lukuluettelon kautta, mutta olen jo pidempään epäillyt, ettei se toimi moitteettomasti. Osittain siksikin pidän tuota sivupalkin luetteloa tärkeänä, toinen syy on se, että ainakin itse tykkään tutkia muiden linkkilistoja ja eksyä niistä muille mielenkiintoisille sivuille. Hiukan harmittaa tämä nykyinen trendi, että pohja on ihan tyhjä postauksia lukuunottamatta eikä blogista pääse eteenpäin muualle. Ymmärrän asian esteettisen puolen toki, mutta mielestäni on kiva ele erityisesti muita bloggaajia kohtaan ylläpitää edes jonkinlaista luetteloa muiden kivoista sivuista. Miten kukaan koskaan muuten löytäisi mitään uutta ? Yritän itse päivittää omaani aina aika ajoin, tällä kertaa tosin vähän huonommalla menestyksellä . Mutta, I'm working on it !

23 kommenttia:

 1. Ehdinpäs kommentoida postaukseen: hyvää ystävänpäivän iltaa! Täällä on kiva käydä. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää (tai siis iltaa)! :) Olet kyllä niin ehtiväinen bloggaaja muutenkin! En edes aina ehdi itse lukea heti kaikkia postejasi ;)

  ps. linkkilistat yms. ovat kivoja! Tosin olen vähän laiskanlaisesti päivitellyt niitä itsekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, nämäkin kuvat ovat viime keväältä ja edelliset kuvat viime kesältä, äkkiäkös ne tänne Bloggeriin lataa ! Enkä yleensä kirjoita kuin muutaman rivin saatteeksi. Ja välillä täälläkin on ollut hiljaisempaa, fiiliksen mukaan mennään :) .

   Joo, niin ovat. Jotain sellaista reittiä löysin sinunkin blogisi :)

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää! Ja kyllä, minä mielelläni surffailen (jos ehdin) muiden linkkilistoissa etsimässä uusia tuttavuuksia. Pitäisikin päivittää omaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en aina ehtisi, mutta surffailen silti ;) Kivoja, uusia tuttavuuksia on aina hakusessa !

   Poista
 4. Ihanaa ystävänpäivää, Petriina! <3

  VastaaPoista
 5. Mä oon vähän samaan mieltä, tykkään kun toisten blogeista löytää kivoja uusia blogeja - siksi olen lisäillyt itsekin niitä omia suosikkeja sivuun. :) Se on harmi kun monista blogeista puuttuu se lukijapaaneelikin, sen kautta päivittyisi tonne hallintapaneeliin blogit.

  Sun blogi on kyllä yksi lemppareistani!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikea on tosiaan löytää mitään uutta, jos kukaan ei linkitä mitään omille sivuilleen. Muistaakseni lukijaksi kirjautuminen ( ts. blogi päivittyy hallintapaneeliin ) onistuu ilman tuota lukijaraati-gadgetiakin, lisäämällä blogin linkin suoraan sinne Bloggerin lukuluetteloon.

   Kiitos, kiva kuulla <3

   Poista
 6. Kiitos samoin, vähän myöhässä mutta kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää vähän myöhässä tänne! Musta on kans kiva kun on sivupalkissa lemppariblogit. Omiani seuraan just sitä kautta ja muiden blogeista mä olen löytänyt omat lempparini. Mäkään en ihan ymmärrä jos ei ole laittanut omia suosikkejaan näkyville, tai sitten jos siellä on vaan tyyliin Kalastajan vaimo ja muut "suuret". Se kertoo mun mielestä epävarmuudesta, että ei uskalla kertoa millainen maku itsellä on... En tiedä olenko hakoteillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että tyhjä pohja on ennemmin visuaalinen juttu . Ja ehkä jotkut eivät seuraa muita kuin tunnetuimpia blogeja, vaikka luulisi kyllä, että ajan myötä löytyy muutakin kivaa ? Mä en ole pohtinut tätä asiaa sen kummemmin :D, kunhan on vain pistänyt silmään, että aika monessa paikassa ( varsinkin ruotsalaisissa blogeissa ) reunat ovat tyhjää täynnä.

   Kiitos tervehdyksestä ! :)

   Poista
 8. Hyvää ystävänpäivän jälkeistä päivää!
  Mä kanssa tykkään blogeista, joissa on reunoilla kaikkea kivaa, kuten blogilistoja. Mut en mä ole pelkistetyn tyylin ihminen muutenkaan :D
  Ystävänpäivän kunniaksi hain itselleni eilen uuden mekon, frill dressin ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne !

   Mäkään en ole pelkistetyn tyylin ihminen, en missään asiassa :D

   Sä ostit sen ?! Kaunis se on, mutta en ole vielä keksinyt hyvää syytä ostaa sitä itselleni. Hmmm.

   Poista
  2. No mutta siinähän sulla on syy: se on kaunis :DD Tilasin se itse asiasta tintinistä. Taisi olla siellä 60 egeä halvempi kuin paikallisella diilerillä.. (tiedät missä). Aikas törkyinen hintaero!

   Ah, mekko pääsee huomenna ja perjantaina ihmisten ilmoille, kun mulla on pari työpäivää.

   Poista
  3. Ihan älytön hintaero !!

   No, noinhan mä perustelen about kaikki vaateostokseni, että sen puoleen voisin ostaa tämänkin ;)

   Poista
 9. Todella myöhästynyt tervehdys vielä minultakin. Tosin lähden siitä, että joka päivänä on ystävänpäivä!

  Sivupalkin lukemistot kertovat mun mielestä blogin kirjoittajasta jopa ehkä eniten. JOnnalta muuten oivallinen ajatus itsetunnosta tai lähinnä sen puutteesta, jos sivupalkista löytyy vaan ne "takuuvarmat" .

  *lähtee tästä tutkimaan, mitä oma sivupalkkini minusta kertoo*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä on ystävänpäivä tai ainakin pitäisi olla !

   Sivupalkkiasiaa tarvitsee varmaan analysoida vähän tarkemmin ;) Mutta joo, sen perusteella voi päätellä paljon ainakin kyseisen blogin tyylisuunnasta ja sisällöstäkin.

   Millaiseen lopputulokseen tulit ?

   Poista
 10. Heip,
  kiva huomio blogilsitauksista. Itse olen löytänyt monta uutta mielenkiintoista blogia luetteloiden kautta! Luettelot kunniaan

  t: Satumaa

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !