maanantai 20. helmikuuta 2012

MAANANTAIN MOLLY


Yllättäen tänään olikin sitten sen turkoosin version vuoro. Olen nykyään laiska silittämään, joten päälle menee aivan varmasti kaikki, joita silitysrauta on suunnilleen hipaissut. Ennen pidin silittämistä suorastaan kivana ( ?! ) puuhana, mutta ajat ovat totisesti muuttuneet. Tai vaatteet tulleet turhan monimutkaisiksi. Tai molempia.


Neule on napattu H&M:n alerekistä. Tykkään kovasti tuollaisista epämääräisen mittaisista ja mallisista vaatekappaleista, niitä on hauska yhdistellä kaikkeen jo olemassa olevaan.

***

Miksiköhän muuten kuvissa häiritsevät asiat, joita ei elävässä elämässä mitenkään noteeraa ? Piti kesken kaiken käydä säätämässä sängyn päällä olevat tyynyt järjestykseen, kun näin ne kuvassa  sikinsokin . Tyynyt suorastaan hyökkäsivät silmille . Enkä ollut siihen mennessä livenä huomannut mitään erityistä. Asukuviin pätee ihan sama, kaikki on ihan ok, kunnes kuvasta huomaa, että helma repsottaa, kaulus on rytyssä, huivi hassussa solmussa, tukka sojottaa jne. Lista on loputon.

Paita Odd Molly ( 2ndhand ), neule H&M, farkut Selected Femme

5 kommenttia:

 1. Epämääräinen neule on tosi ihana, tykkään kans lisäillä tuollaisia asuihin - ihan senkin vuoksi, että olen niin viluinen mutta ihan täys villatakki on usein liikaa.

  VastaaPoista
 2. Christina: kiitos :) Se on kivan mallinen.

  Pieni Lintu: no just näin :)

  VastaaPoista
 3. Tää Odd Molly on mun yksi ehdottomista suosikeista! Se on ihana. (Siis en omista itse sellaista, vaan ihastelen aina kun näen :D ) Toinen on se sun tummansininen ihana liehuhelmainen mekko. Oevoe. <3

  VastaaPoista
 4. Ninnuska: tässä on tosiaan ihanat värit, kuosit ja malli :) Ja liehuhelmaisesta tykkään minäkin. Kietaisujutut on pop, ei ole koolla niin väliä ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !