maanantai 13. helmikuuta 2012

TURKOOSI KUISTI


Epäröin näiden kuvien tarkempaa katselua ja laittamista tänne. Iski nimittäin pelkästään kansion pikaisesta vilkaisusta sellainen kesän ja valon ikävä, että se tuntui ihan fyysisenä kipuna. Oikeasti, onko pakko olla niin synkkää ja pimeää pitkän aikaa, eikö vähempikin riittäisi ?

Kallismaa odottaa kevättä ja remontin alkamista. Vain yksi asia on tässä kohtaa selvä, sen lisäksi että mahdollisimman paljon yritämme säilyttää vanhaa. Kuisti saa pitää turkoosin värinsä, tosin se saa uuden maalikerroksen ( taikka kaksi ) pintaansa.  Kaikki muu onkin hämärän peitossa, kuten esimerkiksi vaikkapa se, että mistä aloitamme ja miten, ja että kuka ennättää tehdä kaiken tarpeellisen ? Sen tiedän, että valmista ei ole luvassa ihan heti, vuoteen taikka pariin ainakaan. Hyvää kannattaa tietenkin odottaa eikä ihan valmista taida tulla näissä asioissa koskaan, oletan. Mutta, olis jo kesä ja kärpäset, olen aika malttamaton. Ihmekö tuo ?

Sinille terveiset ! <3


15 kommenttia:

 1. Ihania, IHANIA kuvia ja valoa ja värejä! Tosiaan, valo suorastaan tyrskähtelee noista kuvista :) Ah!

  VastaaPoista
 2. Voi KÄÄKS, miten ihanaa! Ihan sydämestä ottaa ♥ Kiva, kun laitoit kuvia. Ja tuo turkoosi on ihana. Niin valoisa ja tyyni. Ihanan vanhaa tunnelmaa - sitä kannattaa kyllä vaalia! Ja rauhassa tehdä. Mitä kaikkea vai ihanko kaikki pitäisi remontoida? Mä ootan kesää jo senkin takia, että pääsen näkemään lisää kuvia kesäpaikastanne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ottaa ♥ . Kyllä melkein kaikki on remppakunnossa. Talo on rakennettu 1920 ja "remonttia" on viimeksi tehty 50-luvulla. Vettä ei tule, mutta sähköt sentään on. Voin vannoa, että kuvia tulee kyllä lisää ! :D

   Poista
 3. PS. olen katsonut kuvat ainakin jo kuusi kertaa läpi :)

  VastaaPoista
 4. Voi, ihanuus!! Täälläkin tykästyttää :) Mulle tulee nenään ihan kesän tuoksutkin näistä kuvista. Kesäkesä!! TÄnnehetinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tännehetinyt kevät ja kesä eikä mitään himputin lumisateita ! :)

   Poista
 5. Ihanat kesäkuvat, oikein voi kesän haistaa! Mutta hei, mehän ollaan onneksi jo voiton puolella tän talven suhteen. :) Tuo turkoosi on suloinen väri ja sopii vanhaan kuistiin tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, haistettiin Rillan kans kesä ihan yhtäaikaa. :D

   Poista
  2. Hihii, hajupostaus :D

   Ja talvi on kai yli puolenvälin, vaan tänäänkin satoi kasakaupalla lisää lunta. Yääh.

   Poista
 6. Kyllä noista kuvista kesän ikävä tuli. Ja edelleen olen hyvällä tavalla kateellinen tuvastanne. Emme ehkä itse selviäisi koskaan vastaavan remontoinnista, mutta haaveissaanhan voi tehdä vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole yhtään varma, että mekään selviämme. Se jää nähtäväksi. Minä olen tietenkin vielä paljon enemmän innoissani kuin mies... katsotaan. Katselin lisää vanhoja kesäkuvia, ei olisi pitänyt....

   Poista
 7. Mielettömän ihana kesäpaikka teillä, Remppatarve ei yhtään haittaa, tuleepahan mieleinen. Mukavan rustiikkinen ja ihana tuo turkoosi tosiaan. Kesää tietenkin tuli ikävä täällä lumipyryn ja influenssan kourissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana ! Niin mäkin ajattelen, saapa ainakin mieleisen. Ja hyvä, että jossain vaiheessa ei ole pilattu paikkaa vetämällä vesiä sisälle, raeknnus olisi varmaan puolimätä !

   Voih, paranemisia sinne 1 <3

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !