sunnuntai 19. helmikuuta 2012

LISÄÄ REMPPAINSPISTÄ


Oli pakko tonkia Pinterestia vähän enemmänkin. Mustavalkoinen lattia näyttää ihan mielettömän hienolta kuvissa, isoinakin pintoina. Epäilen kuitenkin, että livenä voisin kärsiä jonkun sortin näköhäiriöistä kirjavaa lattiaa katsoessani. Mutta sinne vessaan, pienelle aluelle jotain tällaista on pakko saada !

Kuvat Pinterestin kautta lainattu, löytyvät haulla " black and white floor " .

8 kommenttia:

 1. Olen monesti miettinyt, että tuo mustavalkolattia olisi juuri vessaan hauska! Sopivan pienenä ettei tule niin kyllästyminen ja näköhäiriöt ;)

  VastaaPoista
 2. heips, kirjotin äsken kommentin googletilin kautta mutta ei oikein pelittänyt, kirjautuminen ei onnistunut..pitkä eteinen ja mustat portaat minun makuuni samoin ruutulattia jossa upeat kanttaukset eri kuvioilla. hyvää laskiaissunnuntaita, jos näitä tuli kaksin kappalein niin poista toinen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi makeet lattiat! :) paitsi että mäkin ehkä saattaisin jossain vaiheessa saada jonkinlaisen näköhäiriön isoissa pinnoissa... Vessassa takuula hieno. Mökille ei ole vielä asennettu, etten tiedä, miltä livenä näyttää :) tai no, hienolta tietty! Et siitä vaan.

  VastaaPoista
 4. Susa: ne näköhäiriöt mua pelottaa eniten ! Joitain raidallisia vaatteitakaan en pysty pitämään ilman migreenifiilistä.

  mirka: ei tullut kuin yksi ! Tykkään tuosta kantatusta lattiasta minäkin, ihan kuin pöydän alla olisi matto.

  Sini: odotan, että saatte valmista ja päätän sitten ;) Muutenkin seuraan tarkasti teidän mökkiprojektia ! Ai että, olispa jo kevät.

  VastaaPoista
 5. Ihania lattioita, varmaan pienessä tilassa ei ala häiritä silmää ;) Ja edellisen postauksen seinä oli huippu. Oi jospa olis vanha talo, niin voisi seinämateriaaleja jättää näkyville, varsinkin tiiliseinää, huoh!

  VastaaPoista
 6. JOnna: toivotaan niin, tarkoitus tosiaan olisi, että vessaan tulisi mustavalkoinen lattia. Ja joo, sellainen autenttinen tiiliseinä on kaunis, vaikka tykkään tuosta meidän feikistäkin :)

  VastaaPoista
 7. Ihania lattioita! Mutta siis toi SULO on ihan napakymppi. HiRveen ihana!

  VastaaPoista
 8. selma: kiitos :) Sulo on tosiaan suloinen !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !