perjantai 17. helmikuuta 2012

REMPPAINSPISTÄ


Nappasin tämän kuvan talteen Pinterestia selatessani. Meillä on edessä vessaremppa, vielä tässä kevään aikana. Varmaa on ainoastaan mustavalkoinen lattia ja tiiliseinä, todennäköisesti samanlainen kuin keittiössä. Ja se, ettei valkoista laattaa tule seinämateriaaliksi.

Tässä kuvassa viehättää lattian kuviointi , seinän rouheus sekä värit. Ja taulukokoelma seinällä, tykkään kovasti tuosta epäsymmetriasta. Laitetaan mietintään ( sekin ).

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille ! Täällä ollaan hiihtolomatunnelmissa, jee !

12 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan remppatuloksianne. Meillä alkaa kosteiden tilojen remppa n:o 2, joka siirtyi viime vuodesta. Laatat on valmiina (juurikin sitä tylsää valkoista seinään ja harmaata lattiaan), mutta sisustussuunnittelija (!) on tulossa ensiviikolla pohtimaan muutamia ongelmakohtia ja antamaan vinkkejä. Saas nähdä! Jännittää vähän :)

  Minäkin laittaisin seinälle taulukokoelman, jollei meillä asuisi reikien tekoa henkeen ja vereen vastustava kaksilahkeinen. I am working on it.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa tuossa tilassa on se, että se on alunperin ollut varmaankin ihan sikaruma lokku, joka on remontilla ja erinomaisella silmällä saatu suorastaan ylelliseksi. Upea!

  VastaaPoista
 3. Vau, kivan näköistä. Ei tällaisia sais ees näyttää :D
  Meillä on tuollainen lattia yk kylppärissä... mut sit kyllä ne ihan vaan valkoset seinät :)

  VastaaPoista
 4. No ihan lyhyt ja höpsö viesti :) Ihana insiskuva, mahtavaa että vessaankin on panostettu. Eikä sisustaminen ole jäänyt vain niihin pakollisiin asioihin :)

  VastaaPoista
 5. ja inspiskuva tietysti

  VastaaPoista
 6. Mirka: tuo on joku oma lajinsa, tuo seinään tehtävien reikien vastustaminen :D

  Siis valkoinen on ihan jees, mutta kaipaan vaihtelua.

  Marianna: alunperin on varmaan ollut joku hirveä bunkkeri, joo. Toisilla on silmää, niiden onneksi.

  Rilla: taisin kirjoittaa vähän töksösti . Valkoinen on aina perushyvä :) Lattia on sikamakee ( ! hahahhah, sorry, mutta oli ihan pakko ), tuollainen pitää saada. tai jotain vastaavaa !

  Vuokko: luin ihan oikein, ennen kuin luin toisen viestisi :D . Oli muuten vitsin vaikeaa löytää inspiskuvaa VESSASTA ! Siihen ei varmaankaan yleensä satsata yhtään. Kiva, että jätit viestin :-)

  VastaaPoista
 7. Meidän talo on vielä aika vaiheessa, siis piirustuksia vasta tehty... Mutta tottakai olen miettinyt jo laattojakin vessoihin, ennenkuin edes olimme päättäneet millainen talosta tulee! :) Olen aina halunnut sellaisen "ranskalaistyylisen" lattian veskiin, jossa olisi siis 6-kulmaisia valkoisia laattoja ja niiden välissä pieniä mustia laattoja. Tuossa kuvassa oli vähän samaa henkeä. Itse etsin inspis kuvia keittiön tasoista, ja niitäkin oli netissä aika nihkeästi, vaikka se on minusta aika tärkeä!

  VastaaPoista
 8. ^Taidan tietää millaista lattiaa tarkoitat, sitäkin olemme miettineet. Täytyy käydä tsekkaamassa vaihtoehtoja jossain putiikissa, mä vain inhoan remppakaupoissa juoksentelua... Pinterest on paaaljon kivempi paikka ;)

  VastaaPoista
 9. Mäkin kaavailen ensi kesälle kylppäriremppaa. Mies haluaisin seiniin valkoisia laattoja, minä taas VÄRIÄ.

  VastaaPoista
 10. Mä rakastan tommosia kaksivärisiä laattalattioita joissa on 6-kulmaisia isompia ja pieniä nelikulmaisia laattoja. Muistelen lukeneeni jonkun toisen kylppäri-remppailijan blogista että sellaisten laattojen löytäminen Suomesta on työn ja tuskan takana. Tosin siitä on varmaan jo vuosi-pari aikaa, voihan olla että tilanne on muuttunut.

  VastaaPoista
 11. Vau mikä kuva! Minäkin niiiin haluaisin meille kylppäriremontin, että pääsisi eroon niistä "söpöistä" vaaleansinisistä kaakeleista... Yöks. Mutta näin tähän hätään ihan loistoideoita esim. nuo taulut ja erityisesti tuo verho altaan alla. Mitenköhän saisin viriteltyä jonkin kivan suihkuverhon vaikka jotenkin meidän altaan alle... Testailemisiin! :) Ja hyvää hiihtolomaa! :)

  VastaaPoista
 12. Satu: ymmärrän ;)

  Rhia: uskon, että tilanne saattaa olla parantunut saatavuuden osalta, tosin mitään kovin erikoisia löytöjä lienee turha odottaa.

  Pinkki työhuone: itsekin tykkäsin siitä, että tässä on hyviä ideoita, joita voi toteuttaa vähän pienemmälläkin budjetilla. Meillä on sellainen nätti vaaleansininen raita ja vähän likaisen väriset valkoiset kaakelit muuten, yyh.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !