torstai 2. helmikuuta 2012

TUOTEKEHITTELYN PAIKKAKokeilunhaluisena ihmisenä päätin hankkia putsariksi tämän Weledan normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetun puhdistusmaidon. Tuote onkin varsin hyvä, kuten kaikki kokeilemani Weledan tuotteet tähän asti. Tämä putsaa hellävaraisesti ja tehokkaasti eikä iho jää yhtään kuivan tuntuiseksi. Mutta. Miksi ihmeessä puhdistusmaito pitää pakata lasiseen pulloon, vieläpä sellaiseen, jonka suuaukosta puuttuu annostelija ? Voitte arvata millaista on lotrata tämän kanssa, varsinkin jos kädet ovat yhtään kosteat. Pullo ei meinaa pysyä näpeissä ja ainetta hulahtaa kämmenelle aika lammikko. Suttuista hommaa puhdistaminen tämän kanssa on ja olen vielä laiska pyyhkimään tuota pullonsuuta joka ainoa kerta.Tuote oli vielä pakattu pahvirasiaan, jota en sitten ostaessani tullut avanneeksi, minä kun olen kasvatettu siihen uskoon, että myyntipakkauksia ei avata...

 Ehkä lasipullon käyttämiselle on jokin hyvä peruste, en ole vain itse keksinyt, että mikä. Weleda käyttää muovia ainakin suihkusaippuoissaan, joten periaatteellista lasin käyttäminen ei voi olla. Joka tapauksessa, olen lievästi ärtynyt. 


INCI: Vesi, seesamöljy, alkoholi, jojobaöljy, lysolesitiini, aidot eteeriset öljyt, rasvahappoglyseridi, taikapähkinätisle, iirisjuuriuute, ksantaani, limonene*, linalool*, citronellol*, geraniol*, citral*, *peräisin aidoista eteerisistä öljyistä


Hurahdin muuten iHerbiin minäkin. Odottelen ensimmäistä tilausta saapuvaksi, raportoin siitä sitten. Onko  teistä kenelläkään kokemusta kyseisestä putiikista ?

6 kommenttia:

 1. Kiva kun mainitsit nuo Weledan tuotteet, hankin jokin aika sitten päivävoiteen ja yövoiteen, ja jäin vähän pohtimaan että miten "luomua" yms. ne ovat... minä kun en ole jaksanut oikein perehtyä asiaan, niin usein vähän niinkuin lunttaan muiden suosituksia/käyttämiä tuotteita. Ovat muuten minustakin hyviä tuotteita, vaikka tuoksu onkin niissä minun rasvoissani aika vahva. Lasipullolle en tiedä perusteluja, voisiko jokin ainesosa vaatia lasipullon säilyäkseen...?

  VastaaPoista
 2. Jotkut eteeriset öljyt syövyttävät muovia. Lisäksi lasi on ekologista, kun sen voi kierrättää helposti, mutta uskoisin että nuo eteeriset öljyt ovat syynä lasipulloon.

  VastaaPoista
 3. Susanna: Weleda ei mielestäni ole luomulaatuinen sarja, mutta hyviä tuotteet silti ovat ! Kuten tämäkin.

  jarna: löysin vihdoin Weledan sivuilta perustelut. Lasi suojaa lämpötilanvaihteluilta ja valolta, sen lisäksi juuri kierrätettävyys ja eteeristen öljyjen reagointi vaikuttavat ( mutta esim. suihkusaippua on pakattu muoviin, vaikka sisältö on aika sama ). Ei se silti poista tuota käytettävyysongelmaa, tos kömpelö tuo puteli on enkä missään tapauksessa osta uutta. Tuotteessa ei ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
 4. Susanna: kaivelin lisää Weledan sivuja ja siellä sanotaan useammassakin kohtaa jotakuinkin niin, että firma käyttää mahdollisimman paljon biodynaamisesti viljeltyjä ja luomulaatuisia kasveja tuotannossaan.

  VastaaPoista
 5. Heh. Tunnustauden itse todelliseksi "läträäjäksi"! :-) Kaikkea kosmetiikkaa kuluu ennätysmäärä ja tuo pullo voisi kyllä hulahtaa suht nopsaan. Joo, annostelija nyt ihan ensimmäiseksi ja kyllä itse olen kokenut lasipullot aika hankaliksi, painavat paljon ja luiskahtelevat miten sattuu.

  Weledan tuotteissa ei toki ole mitään -ne suihkugeelit ovat huippuja. Sisareni on viitoittanut minulle tien niiden kokeiluun!

  VastaaPoista
 6. ^Tämä kyllä hulahtaakin suhteellisen nopeaan... kokokin on aika pieni, 100 ml. Ja Weledan suihkugeelit ovat tosiaan ihan superhyviä !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !