maanantai 22. elokuuta 2011

TYTÖN EIJFFINGER BINDI


Tyttösen huoneesta tuli herkullisen punainen, vaikka vain kaksi seinää tapetoitiin tällä Eijffingerin kauniilla tapetilla. Väri valikoitui punaisen sängyn perusteella ja olemme hurjan tyytyväisiä lopputulokseen, siitäkin huolimatta, että tapetoinnissa sattui virhe, jonka näistä kuvistakin bongaa selvästi. Ehkäpä pikkuneiti saa haluamansa katoksen vuoteeseen, nyt on ainakin ihan hyvä syy hankkia sellainen. Uuden tapettirullan tilaaminen ja uusintatapetointi kuulostaa jotenkin liian paljolta tässä kohtaa. 

Puku on taitavan Tuian tekemä, sitä ihaillaan aina. Suurin prinsessavaihe on ohi, mutta puku pysyy koristeena, niin hurmaava se on.


23 kommenttia:

 1. Kyllä mä hetken jouduin "virhettä" hakemaan. Ei haittaa! Muistoja vain. Ihanan raikas huone kaikkien pinkkien keskellä!

  Anu

  VastaaPoista
 2. Oi, miten rohkeaa ja upeaa! Rakastan voimakkaita tapetteja.

  VastaaPoista
 3. Älyttömän hieno!!! Makeet värit, just kuin bindi!

  VastaaPoista
 4. Anu: mäkin tykkään tästä punaisesta. Toinen vaihtoehto oli vaaleansininen, se olisi mennyt hyvin punaisen sängyn kanssa. Mutta tämä sopi paremmin muihin saman kerroksen tapetteihin. Taidetaan jättää virhe paikoilleen, tällä hetkellä se ei harmita kovinkaan paljon.

  Elsa: villin kaunis on myös huoneen haltijatar :-)

  Helena: kiitos :-)

  Leena : rohkea valinta tuo tapetti on, ainakin tällaiselta piintyneeltä ruskean ystävältä ;-) Mutta näkisitpä meidän ruokailutilan seinän tällä hetkellä, se on niin turkoosi, että silmiä kirvelee ( maalikaupassa sattui pieni fiba ).

  Nanna: kiitos :-) Livenä tuo on vielä parempi !

  VastaaPoista
 5. Kävin ja tykkäsin kovin -tuo tapetti ja sänky! :D

  VastaaPoista
 6. Himoshoppaaja: kiitos :-) Sänky on peritty ihanuus, isoäitini vanha.

  VastaaPoista
 7. Olen jo aiemmin ihastellut täällä tyttäresi huonetta ja sänkyä, mutta tuo tapetti on todellinen piste i:n päälle. Upea!

  VastaaPoista
 8. Upeat värit. Me like! Tuota tapettia ei kyllästy katselemaan.

  VastaaPoista
 9. Ihana nurkkaus tyttärellä! Tapetti on myös minun mieleeni. Eiffingerillä on taito tehdä näyttäviä väriyhdistelmiä ja kuoseja.

  VastaaPoista
 10. kaunis tapetti, jouduin etsimään aika kauan virhettä, jos ei siitä tiedä niin ei sitä het hoksannu, se on pieni "kauneusvirhe" persoonallisuus kuuluu asiaan:)

  VastaaPoista
 11. en edes lähde etsimään virhettä, koska silmäni eivät sitä kyllä löytäneen...tosi upeet värit seinässä nyt ja huoneessa muutenkin, rohkea ja kaunis tapetti!

  VastaaPoista
 12. Voi miten herkullinen tapetti onkaan tuon sängyn kanssa. Tuollaiset pienet virheet antavat vain vähän luonnetta huoneelle. :)

  VastaaPoista
 13. Karoliina: kiitos :-) Tykkään itsekin kokonaisuudesta, tuo Ninnuskan tekemä peittokin on aivan ihana.

  Mirka: ei kyllästy, ei. Mun on muuten vaikea tajuta, että miksi pitäisi aina ottaa tylsä vaihtoehto, kun " erikoisempaan kyllästyy kuitenkin niin nopeasti " . Onko se sitten parempi, että on kyllästynyt heti alkumetreillä siihen valmiiksi tylsään juttuun ?

  Anne: Eiffingerin tapeteista tykkään kovasti, läheskään kaikista en todellakaan. Näistä oli lapsillekin helppo löytää kivat tapetit, sellaiset, jotka eivät ole kuitenkaan lapsellisia.

  mirka: joo, voi olla, että kukaan muu ei huomaa mitään, paitsi sanottaessa ;-)

  Meiju: kiitos :-)

  heidi: kiitos :-)

  Miia: sopivat kyllä hyvin yhteen . Kiitos :-)

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Oi miten romanttista! Omaan makuuni tapetti on ehkä hieman liian kirjava, mutta pikkuisille prinsessoille varmasti aivan omiaan :D
  Joo ja oot oikeessa tuossa kyllästymisessä. Yhtälailla siihen hillitympään/tylsempään voi kyllästyä heti. Tapetti on kuitenkin suhteellisen yksinkertaista vaihtaa vaikka siinä hieman vaivaa onkin, mut helpompaa se on kuin muuttaminen kokonaan uuteen asuntoon :D

  VastaaPoista
 16. Rhia: aika kirjavahan tuo on, mutta sopii tosiaan neidille kuin nenä päähän !

  VastaaPoista
 17. Niin kaunis tapetti ja ilahdutti myös mekko seinällä :) Mä en olekaan päivittänyt blogiin Emman uusinta prinsessamekkoa ja se taitaa kohta olla sille jo liian pieni!

  Vielä väreistä, itse epäröin laittaa Emman huoneen seinälle punaista tapettia, vaikka se sinne sopisi, kun mietityttää voiko se tehdä lapsesta entistä rauhattomamman, jos siis huoneessa ei ole rauhaisaa värimaailmaa. Mutta nämä kuvat nähtyäni vahvistui taas se ajatus, että kyllä se tapetti on Emman huoneeseen saatava - värit on ihania! JA ihan oikeasti ne rauhattomuuden syyt on kyllä jossain muualla kuin väreissä :D

  VastaaPoista
 18. Tuia: eipä tullut mieleenkään, että värit voisivat tehdä rauhattomaksi ! Mutta tottahan se on, siksi leikkaussalissakin on sitä vihreää... olisikohan pitänyt päätyä siihen kuitenkin ?

  Mekko on tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 19. Siis aivan ihania tapettivalintoja!! Me kun asumme vuokralla, emme pysty alkaa tapetoimaan, mutta mielessäni haaveilen jo siitä The Kodin värimaailmasta ja ihanista tapeteista!

  VastaaPoista
 20. Susa: kiitos :-) Ihania tapetteja on vaikka kuinka plajon, oli aika vaikea päättää runsaasta valikoimasta juuri ne omat... Kyllä se teidänkin vuoro vielä tulee !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !