keskiviikko 24. elokuuta 2011

KESÄ MEKOSSA


Asupostaukset ovat olleet vähissä viime aikoina. Syitä on monia: muutto, remontti, helle, lisäkilot, reissu, yleinen laiskuus. Ja olen ollut tylsä pukeutuja, viimeiset pari kuukautta olen hiihtänyt tässä by TiMo:n mekossa, joka on maailman helpoin ja huolettomin kesävaate. Tänäänkin on ollut niin kesäisen kaunista ja lämmintä, että mekkoa on voinut pitää ihan pelkästään, ilman neuletakkia tai isoa huivia hartioilla.

Kuvat ovat makkaristamme, joka on edelleen hieman keskeneräinen. Kaapin viimeistely puuttuu ja verhot ja valaisin pitäisi hankkia. Ihastuin tänään yhteen kristallivalaisimeen, joka meni harkintalistalle. Tapetti on samaa kuin tytön huoneessa, mutta väritys on erilainen. Olen itsekin hieman ihmeissäni näistä valituista väreistä, mutta samalla myös hurjan tyytyväinen lopputulokseen !
10 kommenttia:

 1. No mutta wau. Tuo on myös upea tapetti. Ruskean kanssa sopii hienosti yhteen, se tuo siihen rauhallisuutta ja sellaista... öö... varmuutta, kun turkoosi on kuitenkin tosi kepeä ja pirtsakka väri.

  Koko kesän yritin löytää tuollaista mekkoa, jossa viihtyisin joka päivä, mutta ei vielä osunut kohdalle värit tai mallit. Ehkä ensi kesänä. :)

  VastaaPoista
 2. Petriina, rakastan turkoosia ja mikään ei sovi sen kanssa paremmin kuin ruskea ja luonnonvlakoinen. Meidän vierasmakkari on tehty näillä kolmella värillä.

  Mikä voittaisi kesämekkoa! Minäkin olen ollut kahdella samalla koko suven. Ah, mikä helppous onkaan suven pukeutuminen...

  VastaaPoista
 3. Upea tapetti ja upea sinä!!Lisää vaan asupostauksiakin, taas kun vaatteita voi ylipäänsä pitää :D helle tuo omat haasteensa ja sen että mitä huvittaa pitää kun kaikki liimaantuu ihoon kiinni..noi tapettivalinnat on mahtavat rohkeudessaan!

  VastaaPoista
 4. Tapettivalinnat ovat minustakin oivat, väriä olen alkanut kaipaamaan elämääni pitkän musta-valkoisen kauden jälkeen! Ja viimesiä kesämekko ilmoja varmaan tässä elellään, että kaikki ilo irti intiaanikesästä... :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tapetti! Olen kerrassaan haltioitunut tuosta turkoosista väristä!

  Olen myös huolettomien kesämekkojen ystävä. Käytän myös talvella mekkoja, koska ne ovat niin "helppoja".

  VastaaPoista
 6. Kesä mekossa vai kesämekossa? Todella upea tuo tapettinne, wau!

  VastaaPoista
 7. Miia: olet ihan oikeassa, siksipä juuri tämä valinta :-) Tämä mekko on ollut ehkä helpoin ikinä, toivon vain, että ensi kesäksi saan ostaa saman mallin eri kuosilla !

  Leena: kesällä pukeutuminen onkin jotenkin ihanan helppoa ja kevyttä, tykkään !

  Ruskea ja valkoinen tosiaan kuuluvat yhteen turkoosin kanssa :-)

  heidi: kiitos :-) Kyllä asuja tulee varmaan jatkossakin näytille, vaikka mitään uutta tai ihmeellistä ei olekaan luvassa :-)

  Susanna: tämä on uutta myös omassa elämässäni, värit siis. Mustakin on ujuttautunut sisustukseen, siitä lisää tuonnempana.

  Absolutely white: kiitos :-) Eijffinger osaa tapeteissa värien käytön.

  Anonyymi: ihan just kuten otsikko kuuluu, kesä mekossa :-) , otsikossa ei siis ole ole kielioppivirhettä. Ja kiitos :-)

  VastaaPoista
 8. Kaunista, Kaunista ja vielä kerran Kaunista ( syvä huokaus kun kaunista )

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihana värimaailma ja tunnelma!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !