perjantai 19. elokuuta 2011

PUUHIA


Syy blogin jatkuvaan hiljaiseloon löytyy muutosta ja remontista, joka jatkuu edelleen. Mitään suurta emme ole tekemässä, mutta aikaa näyttävät ne vaatimattomammatkin hommat vievän. Harmillisesti remonttimiesten muut projektit aiheuttivat sen, että piti muuttaa ensin ja tehdä hommia vasta sen jälkeen. Juuri tällä hetkellä vedetään tapettia yläkerran makkareihin, pari seinää on kaadettu ja keskikerroksen lattia uusittu. Keittiörempan suunnittelu on työn alla. Sitä päästään toteuttamaan aikaisintaan syksyllä tai ehkäpä vasta ensi keväänä. Nyt odotan kuumeisesti sitä, että saadaan makkarit kuntoon ja vaatehuolto pelaamaan. Tänään iltapäivällä saapuu luoksemme kaunis vanha antiikkikaappi, joka tulee paikkaamaan vaatekomeron mentävää aukkoa aikuisten makuuhuoneessa. Sormet oikein syyhyävät päästä laittelemaan tavaroita paikoilleen !

PS. Arvonta on vielä menossa, muistakaahan osallistua ! 

3 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat tapetit -odotan innolla kuvia lopputuloksesta ja tietty SIITÄ kaapista sisältöineen...:) Tsemppiä remontiin!

  VastaaPoista
 2. WAU mitkä kuosit!! Aivan superihanat.
  Nyt vaan tapetoimaan, että me nähdään lopputulos. Hurryuppia hurryuppia :D

  VastaaPoista
 3. Himoshoppaaja: kaapista on tulossa kuvia, josko vaikka tänään ennättäisin kuvata !

  nanna: Kiitos :-) Hurryuppi on toteutunut, seinässä ovat kaikki kolme ! Näyttävät ehkä vielä paremmilta :-D. Kuvia on tulossa kyllä !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !