torstai 25. elokuuta 2011

NINA CAMPBELL PERROQUET IN BLACK


Lisää tapetteja. Päädyimme laittamaan keskikerroksen olohuoneeseen mustan tapetin. Juuri sopivaa oli vaikea löytää, tapetti ei saanut olla liian synkkä eikä liian graafinen. Lopulta mieleinen löytyi Nina Campbellin Perroquet -kokoelmasta. Remppamiehen mukaan tapetti oli erityisen hankala käsiteltävä: musta kuviollinen paperitapetti on kuulemma sieltä pahimmasta päästä työstettävä. Hyvältä se kuitenkin näyttää, varsinkin valkoisen lattian kanssa.9 kommenttia:

 1. Upea näyttävä rohkea henkeä salpaava!

  Anu

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän mahtavat nää sun kaikki tapetit! Olen vedellyt sivua ylös alas ja ihaillut.
  Hehe ja just toissa iltana kyyskin netistä tätä samaista mustapohjaista tapettia.

  VastaaPoista
 3. Anu: tämä on kyllä hyvä. Kamerasta loppui akku, otan lisäkuvia jossain vaiheessa. Kiitos :-)

  nanna: yritin tänään kommentoida sun blogiin, kun pohdit niitä tapettijuttuja ! Vois sopia sun pohdintoihin tämä, mustaa ja ruusuja :-) Ja kiitos :-)

  VastaaPoista
 4. Voi herranen aika, miten joillakin voi olla upea koti! Viitaten myös aiempiin postauksiin. Ihanaa. Ja tässäkin, tapetin ja kaiken muun lisäksi myös täydellinen kukkakimppu. Ah.

  VastaaPoista
 5. Mahtava! Mustassa on tiettyä dramatiikkaa, mutta tässä on myös mukavaa tunnelmaa ja kotoisuutta.

  Miten muuten: onko tapetin pinnassa pientä kiiltoa? Katselin meinaan sillä silmällä boråsin mustaa tapsua, mutta koska se tapetti oli täysin matta, niin tuntui nappaavan kaiken valon itseensä. Lehtien sivuilta kun olin tapettia aiemmin ihaillut, niin tapetti näytti kiiltävämmältä (lehden sivut toivat sen kiiltofiiliksen).

  VastaaPoista
 6. Karoliina: Näkisit meidän keittiön ja vessan :-D . Mutta kiitos, ihanainen. Ja kukat, ne ovat ne feikit, edelleen hengissä siis !

  Anne: kyllä vain, musta on helposti hieman synkkä väri sisutuksessa, varsinkin näin laajoina pintoina, mutta tässä tuo kuvionti tuo sellaista tiettyä keveyttä ilmeeseen. Pinta on matta, mutta linnuissa ja kukissa on hopeaista kiiltoa jonkin verran. Otan tosiaan lisäkuvia jossain vaiheessa :-)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis tapetti ja tuo kukkakimppu viimeistelee stailin -aivan mahtavat kuvat (taas kerran)! :D

  VastaaPoista
 8. Upea. Ei pysty muuta sanomaan :)

  VastaaPoista
 9. Himoshoppaaja: kiitos :-) Kukista olenkin kirjoittanut jo aiemmin, ovat olleet karsean hintansa väärti ;-)

  Tuia: kiitos :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !