tiistai 17. toukokuuta 2011

VALOKUVAHAASTE II


Karoliina heitti minulle valokuvahaasteen tässä taannoin. Olen jo kerran tehnyt tämän, mutta koska valokuvia riittää vaikka kuinka paljon, niin tähän voi vastata helposti vaikka kuinka monesti. Neljännen kansion neljännen kuvan olen siis jo laittanut näytille, joten piti keksiä jotain muuta. Nappasin nämä neljä kuvaa Photobucketin neljännestä kansiosta. Kuvat ovat neljän vuoden takaiselta Espanjan reissulta. Se oli ensimmäinen reissu lasten kanssa koskaan, ja haasteita olikin riittämiin 2,5-vuotiaan ja pienen vauvan kanssa. Päällimäisiksi muistoiksi ovat kuitenkin jääneet kivat hiekkarannat ja ihanat makuelämykset, kuten grillatut sardiinit ja katkaravut piri-piri -kastikkeessa. Espanjan Aurinkorannikko ei kuulu lomapaikkasuosikkeihini, mutta kyllä sielläkin pari viikkoa saa helposti kulumaan ;-)

Tulevana kesänä suuntaamme lasten kanssa pariksi viikoksi Italiaan. Venetsia jännittää ainakin äitiä näin etukäteen hiukan, miten pitää lapset poissa kanavista ?

6 kommenttia:

 1. Tuli matkakuumetta, tai oikeastaan vanha kuume nousi :)
  Meillä ei taida tänä kesänä olla aikaa matkalle. Koko miehen loma menee remontissa. Toisaalta kivahan sekin.
  Voi Venetsia olis ihana! Sinne kanssa joskus haluisin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun osallistuit. :)

  Tämä oli myös hauska, sillä me lähdemme kuukauden päästä lasten kanssa Espanjaan, Kataloniaan. Lapset vain ovat pari vuotta vanhempia (kuin teillä tuohon aikaan) ja reissukokemuksia heidän kanssaan on jo paljon. Hyviä ja huonoja. ;D

  Italia olisi kiva myös, toivotan hauskaa matkaa jo nyt!

  VastaaPoista
 3. Venetsia taitaa jakaa mielipiteitä, toiset ovat pettyneet ja toiset ihastuneet. Itse tykkäsin, minuun vetoaa paikan pitkä historia ja "erikoisuus". Turisteja kyllä oli aika paljon. Voi kun munkin tekisi mieli jonnekin reissuun, ei vaan taida tänäkään kesänä onnistua...

  VastaaPoista
 4. Venetsia on tosiaan ihana, mutta lasten kanssa matkustamisessa on aina omat juttunsa. Hyvin kaikki sujuu! Oi, tuli ihan ikävä Venetsiaan ja muuallekin Pohjois-Italiaan - kaikki ne kapeat kadut, kanavat, sillat, maailman paras jäätelö...

  Oli hauska kurkata näitä matkamuistokuviasi. Grillatut sardiinit kuulostavat maukkaalle.

  VastaaPoista
 5. Emilia: Venetsia ON ihana. Mutta on remontissakin puolensa :-)

  Karoliina: pahoittelen tätä myöhään tapahtunutta postausta. Olin kyllä ladannut kuvat ja kaikki koneelle, mutta jostain syystä sain julkaistua sen vasta nyt.

  Italia on aina <3

  Susanna: olen ollut Venetisassa useamman kerran ja se paikka on lumonnut minut täysin. Muualla ei ole sellaista tunnelmaa kuin siellä. Eikä tarvitse lähteä Piazza San Marcolta kovinkaan pitkälle, kun muut turistit ovat muisto vain.

  Katja: lasten kanssa tosiaan on omat juttunsa ;-)

  Italialainen jäätelö on maailman parasta ja italialainen ruoka on muutenkin herkullista, tuskin maltan odottaa, että pääsen maistelemaan kaikkia ihanuuksia !

  VastaaPoista
 6. Olin Veneziassa ja pelkäsin miten minä pääsen potskeista pois ja takas:) jos on käynyt lautalla suomenlinnassa niin sama juttu, hyvä puoli siinä että kanaalilaivoihin kävellään yleinsä kapea kuja tiensä päähän joten ei ole vaaraa tippua:) jos ois pari miljoonaa niin putsaisin kaupat tyhjiksi....aahh...kaunis kaupunki! kannattaa kokeilla mennä veneellä lentokentälle, kivaa ja nopeaa! Kiitos kauniista sanoistasi minun "puolellani" :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !