maanantai 23. toukokuuta 2011

LISÄÄ WANHAA TUNNELMAAUudessa bannerissa käytetyt kuvat ovat tässä.

Tosiaan näitä kuvia tuli otettua lähes parisataa. Ihan kaikkea en taida laittaa tänne, mutta parin postauksen verran  vielä kuitenkin. Yritän saada jonkun vaatepostauksenkin lähiaikoina aikaiseksi. Laiskuus vaivaa hiukan pukeutumisrintamalla ja olenkin laahustanut parisen viikkoa lähes samoissa vetimissä, kierrossa on olleet parit housut ja nelisen yläosaa. Yhtään mitään uutta en ole ostanut noin kuukauteen, jee ! Paitsi ne kiinteyttävät lenkkarit, mutta niitä tarvitsin oikeasti ( siis kävelylenkkeilyyn tarkoitettuja jalkineita, se kiinteytysominaisuus on vain lisävaruste. Tosin sillekin on kyllä käyttöä ! ) Kesäjuttuja en aio hankkia jatkossakaan yhtään, ellei sitten alennusmyynneistä taikka Italian reissulta löydy jotain ihan erityistä. Täkäläiset alennusmyynnit on helppo ohittaa, mutta Italian putiikit onkin sitten hiukan kinkkisempi juttu. Ei silti, siellä on kyllä paljon parempaakin tekemistä kuin kauppojen kiertely, mutta ainahan sitä johonkin liikkeeseen eksyy melkein väkisin...

10 kommenttia:

 1. Leppoisa mökkitunnelma välittyy kuvistasi! Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Palaan vielä tuonne edellisen postauksen kommentteihin. Jos saat tuota kuistin sävyä selville, niin voisitko olla niin ihanasti ystävällinen, että kertoisit sävyn vinkiksi minullekin, niin voisin mallata meillekin. Pienistä sävylapuista on aivan mahdotonta tihrustaa ja osua oikeaan, paitsi ihan vahingossa, ellei ole mitään mihin verrata. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania noi tunnelmat. Mä täällä huokailen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, vähän on enemmän!:)

  VastaaPoista
 5. Elsa: kiitos :-)

  Miia: toki. En tiedä, koska seuraavan kerran menemme paikan päälle, mutta käyn hakemassa sitä ennen värilastuja ja vertailen vähän. Jos haluat, voin laittaa jonkun lisäkuvan myös sähköpostiisi !

  Emilia: kiitos :-) Mä taas en meinaa nahoissani pysyä, kun haluaisin päästä touhuilemaan jo.

  Taikku: tässä tapauksessa juuri näin. Kiitos :-)

  VastaaPoista
 6. mä niiiin kadehdin sun projektia. mökki on jo valmiiksi ihana ja mitä kaikkea sä sille keksitkään.

  ninja

  VastaaPoista
 7. Ihania tunnelmakuvia ja hieno banneri! Itsellänikin olisi bannerin teko edessä, kunhan löydän kivan kollaasien teko-ohjelman!

  VastaaPoista
 8. ninja: kiitos :-) Toivon vain, että saan pidettyä itseni aisoissa kaikkien suunnitelmien suhteen ;-)

  Sara: kiitos :-) Picasa on helppo ja ilmainen ohjelma kollaasien tekoon.

  VastaaPoista
 9. Onpa tunnelmallisia kuvia, pidän tuosta lukkokuvasta eniten. Näitä katsellessa tulee rauhallinen ja turvallinen olo -olet saanut hienosti fiiliksen kuviin! Tulevaisuudessa on kiva seurata miten projektisi edistyy... Oikein mahtavaa viikonloppua! :D

  VastaaPoista
 10. Himoshoppaaja: seesteisiä kuvia, totta. Totuus taitaa vain olla tosienlainen, epäilen, että "pikkuinen" työleiri saattaa odottaa... Projektista on tulossa lisää kuvia, kunhan ennätetään saada jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !