sunnuntai 8. toukokuuta 2011

KAIKILLE ÄIDEILLE


Aurinkoista ja lämpöistä äitienpäiväiltaa kaikille ! Täällä on nukuttu ( jopa liikaakin ) , liikuttu uusilla kiinteyttävillä lenkkareilla ( jotka sentään eivät olleet lahja ;-) ), nautittu parmesanvoilla kuorrutettua grillattua broileria ja mansikkakakkua, ulkoiltu ja lueskeltu hiukan. Lasten kortit olivat liikuttavia kuten aina, ja sain pienen lahjankin, suojelusenkelin Thomas Sabon ranneketjuun kiinnitettäväksi. Tämän rintakorun olen puolestani itse hankkinut Etystä, koru vain näytti niin suloiselta, että se oli saatava.

6 kommenttia:

 1. Hei mä olen kans harkinnut niitä kenkiä!!! Kerro mielipidettä ja kokemusta kun olet käyttänyt!

  Ihanaa äitienpäivän iltaa sinne myös!!!

  VastaaPoista
 2. Äitienpäiväsi kuulosti oikein ihanalta. Toivottavasti viikkosi on alkanut hyvissä merkeissä. Kevätaurinko ainakin hellii nyt! :)

  VastaaPoista
 3. Millaiset kiinteyttävät lenkkarit? Kiinnostus heräsi! :)

  VastaaPoista
 4. wihtori: jokainen äiti on kruununsa ansainnut ;-)

  Emilia ja Mollyhullu: kengät ovat Reebokin Easytone-tossut. Pohjassa on tasapainokuulia tai jotain. Niiden kanssa on vähän sellainen tunne, että kävelee pehmeällä hiekalla. Olin eilne lenkillä niiden kanssa, ainakin pohkeet tulivat kipeiksi ihan eri tavalla kuin normaali lenkkareilla kävellessä. Olin kyllä toivonut sellaisia tossuja, jotka toimivat vaikka nukkuessa ;-)

  Katja: on viikko alkanut hyvissä merkeissä :-) Ja lämmintä on, ihanaa !

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava tuo rintakoru!!

  -Emmi

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !