torstai 5. toukokuuta 2011

TSIRP OSA II


Lintusormus ja sen kaveri pääsivät tänään tositoimiin. Vitsit, että tuollainen iso rihkamasormus tuntuu sormessa oudolta ! Tykkään kuitenkin sen näyttävyydestä ja ajattelinkin etsiä jonkun toisenkin vastaavanlaisen, kuitenkin ilman noita reunahäkkyröitä, jotka tarttuvat esimerkiksi neuleeseen ikävästi.

***

Vaatepostausten jatko on harkinnassa. Välillä mietin, että kiinnostavatko nämä vaatejutut oikeastaan ketään, kun muissa blogeissa asupostauksiin ja vaateasioihin törmää niin harvoin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ja täälläkin kiinnostus muita asioita kohtaan tuntuu olevan suurempi. Pohditaan.


 Korut Etsystä, paita ja viitta Odd Molly,  toppi Lindex, housut Vila, laukku Tahari

15 kommenttia:

 1. Mä kyllä käyn kiinnostuneena katsomassa myös koruja, laukkuja, meikkejä ja muotia, vaikka mut usein näkeekin meikittömänä ja verkkareissa - mutta sentään koristeltuna kuin joulukuusi...

  anu

  VastaaPoista
 2. Juu, jatka ihmeessä! Vaatejuttuja siis. Minua ne kiinnostavat.

  VastaaPoista
 3. Mä en osaa ikinä kommentoida mitään järkevää näihin ja siksi jää kommentoimatta, mutta mun mielestä sun vaatepostaukset on ihan parhaita! Älä lopeta niitä! :)

  VastaaPoista
 4. Vaatepostauksien takia luen blogisi!

  VastaaPoista
 5. Vaatepostaukset kiinnostaa, älä vaan lopeta! Sulla on taito yhdistellä vaatteita ja asusteita kivasti sekä oma persoonallinen tyyli.

  VastaaPoista
 6. Samaa kuin muutkin pyydän minä, älä lopeta vaatepostauksia!!! Pliis! Tykkään niistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 7. Minua kiinnostaa myös! :) Tykkään tyylistäsi.

  VastaaPoista
 8. Hei,
  Sinun blogisi on mun yksi suurimmista lemppareistani juuri asupostauksiesi takia! Toivon todella, että jatkaisit. Sinulla on ihana kyky yhdistellä vaatteita & asusteita ja asukokonaisuutesi ovat inspiroivia !
  Tiina Espoosta

  VastaaPoista
 9. Voi, jatka ihmeessä vaate- ym. postauksia! Niitä on tosi kiva lukea ja etenkin katsella. Kiireessäkin ehtii hyvin. Kommentit jäävät minulta laittamatta niihin, mutta tykkään kyllä niitä lukea.

  Että äänestän, että säilytät ehdottomasti nämä vaatejututkin blogissasi!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommentin jättäneille palautteesta :-) Jatketaan siis varmaankin tällä samalla linjalla, vaatteita ja kaikkea muuta sekalaista. Asupostausten tekeminen vie vain aika paljon aikaa, kun haluan kuvata ne päällä. Yleensä kuvien ottamiseen jää tosi vähän aikaa, kun muut lähtötohinat ovat aina aikaavieviä enkä halua ottaa mitään suttuisia räpsyjä :-)

  VastaaPoista
 11. Mä myös toivon, että jatkat tällä linjalla! :D

  VastaaPoista
 12. Hyvä että olet jatkanut! Näitä asuja on ilo katsella.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !