sunnuntai 22. toukokuuta 2011

JIIHAA KIRPPIKSELTÄ


Tänään oli pitkästä aikaa sellainen olo, että kirpputorille on päästävä, vaikka pientä ostolakkoa on ollutkin ilmassa. Sovimme miehen kanssa, että leluja ei sitten ainakaan osteta, vaikka jotain muuta kivaa löytyisikin. Reunahuomautuksena sanoin kyllä, että Playmobileja ei kielto koske. Hyvä niin, koska silmiin osui pussillinen vahoja Playmobil-hahmoja, juuri sellaisia joiden perään olen ( ! ) haikaillut. Lapsetkin tajusivat, etä nämä ovat äidin ja kysyivät nätisti lupaa leikkeihin :-D .  Viisi ihmishahmoa ja iso kasa elukoita maksoivat vähän yli kympin, mielestäni olivat ihan kohtuuhintaisia siis. Olimme vain harmillisesti paikalla niin myöhään, että muut jutut olivat jo menneet, mutta toisaalta ilahduin inkkareista niin paljon, etten jäänyt asiaa sen kummemmin harmittelemaan.

Muutakin kivaa tarttui matkaan, muunmuassa ruskea, virkattu peite ja pari vaatetta. Nyt täytyy taas pitää hiukan taukoa, ja ehkä myös karsia vanhoja varastoja. Ainakin lelujen ja vaatteiden osalta. Peitosta tulee kuvia myöhemmin, samoin laitan jossain vaiheessa lisää kuvia eiliseltä. Sain parin tunnin aikana napsittua pari sataa valokuvaa, joten ainakin pari postausta on tulossa eiliseen tyyliin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !

3 kommenttia:

 1. En kyllä minäkään voisi vastustaa tuollaisia inkkareita. Minäkin kirppistelin tänään, oli ihana päivä ja tuli iloinen mieli tarpeellisista ja parista ei niin tarpeellisesta löydöstä. Tuohon edelliseen postaukseen myös kommentoisin, että WAU. Otin itselleni talteen tuon kuistilta (ehkä?) otetun kuvan, kun yritän täällä juuri päättää verannalle sopivaa väriä. Menisikö ihan vaalealla vai rohkeasti jollain tuollaisella vähän värikkäämmällä, siinäpä vasta kysymys.

  VastaaPoista
 2. Hyvin harkitut ostokset on aina luvallisia :)

  Siis noi inkkarit on ihania. Meillä on mummulassa jotain noita, tosin kaamean huonokuntoisia.

  Ihana tuo teidän uusi kesäpaikka! Aivan mahtava, ymmärrän rakkautesi :D

  VastaaPoista
 3. Miia: ei kaiken aina tarvitsekaan olla niin tarpeellista ;-) Tarkoittamasi kuva on kuistilta ja itse pidän sen väristä niin paljon, että ajattelin maalata sen uudelleen samalla sävyllä. Kuvia saa lainata, ei haittaa :-)

  Emilia: nooh, en tiedä siitä harkitusta, mutta ainakin ne ilahduttivat :-D Laitan jossain vaiheessa kuvia lisää sieltä, kunhan ennätän :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !