lauantai 29. kesäkuuta 2013

VANHAT KUVAT, TUOREET FIILIKSET


Tunnustan, kuvat ovat viime viikonlopulta. En ole jaksanut purkaa muistikorttia vielä. Nimittäin, niinhän siinä sitten kävi, että mä en tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin valokuvasin. En käynyt edes lenkillä, vaikka kamat pakkasin mukaan. Kumiankka epätasapainoilee. Tosin kotiin tultua vedin kiltisti lenkkikamppeet päälle ja kävin 50 min juoksulenkillä, en kovinkaan mukavassa kesäsäässä, mutta kävin kuitenkin. Omista tekemättömyyksistäni huolimatta meillä on Kallismaalla uusi ruokapöytä terassille ja melko hyvin esikäsitellyt ulko-ovet. Ulko-ovet ovat melkein piloilla vanhasta ja sitkeästä hirviömaalista ja sen poistoyrityksistä, mutta periksi ei kuulemma anneta. Nähdään mitä tuleman pitää, muutaman kuvan otin siitäkin hommasta. Ja kukista, kuinkas muutenkaan.

Leppoisaa lauantai-iltaa ! Toivon näkeväni yhden elokuvan, mutta saattaa olla, että kuukahdan taas alkuteksteissä. Toisille kirjat ovat takuuvarmaa nukahtamislääkettä, televisio taas on minulle sitä. Yritän, mutta taidan olla toivoton tapaus.


9 kommenttia:

 1. Ihan sama, miltä viikonlopulta kuvat ovat, kun ne ovat noin ihania :). Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Parasta onkin juuri tuo kuvaaminen ja aivan ihania otoksia jälleen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON parasta, mutta kun niitä hommiakin olisi vaikka kuinka... :) Kiitos ! :)

   Poista
 3. Kävimme eilen Antiikkiverstas Wilmassa Halikossa ja turisimme kaikenlaista. Heillä oli maalinpoistoaine, jolla lähtee kuulemma kaikki hirviömaalit varmasti pois ilman lämmittämistä. Tököttiä suihkutetaan pintaan, annetaan vaikuttaa ja kuulemma sen jälkeen ei tarvitse muuta kuin kaapia kaikki pois. En tiedä oliko vain myyntipuhe, mutta hyvältä aineelta se kuulosti. En katsonut, löytyisikö heidän nettisivuilta lisätietoa, mutta soittamalla ainakin selviää :) Sanoivat, että joku oli kuorinut kokonaisen talon tällä aineella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Wilma Halikossa ? Sinnehän voisi sitten hyvinkin tehdä kesäreissun, kiitos tiedosta ! Maalinpoistoaine kuulostaa erinomaisen hyvältä. Sitä pari kanisteria, hehheh !

   Poista
 4. Hei! Löysin juuri blogisi ja jäin miettimään että millä kameralla/objektiiveilla kuvailet? Itsellä olisi juuri uusi kamera ostoslistalla, ja nämä kuvat jätti sanattomaksi! :) Lisäksi olen menettänyt täysin sydämeni Naantalille ja siellä onkin tullut vietettyä useampi kesä, aivan kateeksi käy kun saat asua siellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   ja kiitos :) Kamerani on nykyään Canon EOS 60D ja objektiiveina käytän paljon Sigman 30 mm 1:1.4:sta sekä Canonin 100 mm 1:2.8 makrolinssi sekä satunnaisemmin Sigman 17-50 mm 1:2.8:a . Sisäkuvauksessa erityisesti tuo ensimmäinen Sigman objektiivi on paljon käytössä. Riippu tietysti omista tarpeista, että mitä kannattaa hankkia. Makrolinssi on itselleni " pakollinen ", kuvaan paljon kukkia ja ötököitä :) , mutta tuskin kovin moni tekee sillä yhtään mitään :))

   Naantali onkin ihana ! Tosin, kesällä turistilaumat vähän häiritsevät sitä ihanuutta ! :D

   Poista
 5. Lupiinit, ahomansikat..niin ihanan kesäistä!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !