lauantai 8. kesäkuuta 2013

OLISIN JÄÄNYTVaan ei voinut mitään, kotiin oli palattava kesken viikonlopun. Sen lattiamaalin hajun kanssa on kohtuullisen vaikea elää. Ja muutenkin, ilman keittiötä on vähän hankalaa. No, tulipahan hankittua paluumatkalla sekä ruohotrimmeri että uusi ruohonleikkuri tänään hajonneen tilalle. Kuvasta varmaan hyvin näkee, että molemmat ovat enemmän kuin tarpeen. Viikossa kaikki tarpeeton näet kasvaa vähintään kolmekymmentä senttiä, halusit tai et. Onneksi myös sekä ruusut että marjapuskat näyttävät kohtuullisen elinvoimaisilta. Juhannusruusu voi jopa niin hyvin, että sen keskellä oleva omenapuu taitaa jäädä ihan paitsioon. Toisaalta, ihanaa, että edes joku kasvaa ja kukkiikin. Kunhan välttämättömistä rakennuksiin kohdistuvista remonteista päästään, alan toteuttaa pihaan liittyviä ajatuksiani, joita on pikkuhiljaa alkanut viritä. Maatiasperennoja, omenapuita ja niittykukkia, muutama marjapensas ja pieni kasvihuone, niistä on täydellinen puutarha tehty.

8 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma rikkaruohoista huolimatta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Mä en ota stressiä niistä rikkiksistä, ne kuuluvat asiaan, kun kukaan ei asu tuolla vakituisesti. Ja vaikka asuisikin, tuskin jaksaisin nitä olla kokoajan nyppimässä kuitenkaan... ;)

   Poista
 2. Sama on tilanne täälläkin, mies on työmatkalla, piha villiintyy ja ruohonleikkurikin on rikki. Viikatoimaan en enää ehdi mutta iloitsen silti siitä, että myös kukat ja pensaat kukoistavat! Luonto tarjoaa meille niin parastaan nyt, väreineen ja tuoksuineen, kyllä siinä rikkaruohotkin samassa kestää! Ihania kuvia sulla on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin ! Muutamasta ruohonkorresta viis :))

   Kiitos ! :)

   Poista
 3. Kuulostaa niin superihanalta! Ja osaat kyllä vangita hienon tunnelman näihin kuviin. Mäkin oisin voinut jäädä maalle tänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tunnelma ON, mun ei tarvitse oikeastaan tehdä muuta kuin painaa nappia.

   Harmittaa aina ihan älyttömästi, kun on pakko lähteä kotiin. Mutta ei voi mitään, pääosa elämää on kuitenkin täällä, työt ja sen sellaiset välttämättömyydet.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !